Antigua lan Barbuda nggawa Pelabuhan Inggris menyang Pelabuhan Sag

lan b1
lan b1
ditulis dening editor

Antigua lan Barbuda nggawa "Pelabuhan Inggris menyang Sag Harbor," ing Hamptons sajrone akhir minggu liwat macem-macem acara kanggo pungkasane ningkatake visibilitas negara pulau kembar menyang komunitas sing berpengaruh iki, lan menehi inspirasi kanggo akeh wong kanggo ngunjungi. Akhir minggu diwiwiti kanthi sore sing sukses karo elit Hampton kanggo nggawe koneksi karo para pengaruh lan selebriti, tanggal 21 Juli ing restoran terkemuka, The Palm East Hampton. Acara kasebut dianakake kanggo nuduhake visi dinamis industri pariwisata kanggo ndandani negara pulau kembar dadi kekuwatan ekonomi uga para tamu ngerti babagan Antigua lan Barbuda, budaya, lan macem-macem kesempatan kanggo investasi kanthi tuwuh kanthi cepet.

Sag Harbor minangka komunitas pelayaran unggulan, uga Pelabuhan Inggris ing Antigua lan Barbuda, dadi tuan rumah regatta Karibia sing paling apik, Antigua Sailing Week, menehi inspirasi negara kasebut dadi tuan rumah Regigta Challenge Antigua Barbuda Hamptons katelu ing dina Sabtu, Juli 22. Barbuda Hamptons Challenge nawakake hadiah pelayaran paling gedhe ing Timur Laut kanthi Kapten lan Kru sing menang 5 menang perjalanan mbayar kabeh biaya kanggo berlayar ing Antigua Sailing Week 2018.

Menteri Pariwisata, Pangembangan Ekonomi, Investasi lan Energi, Asot Michael ngandhakake marang wong akeh ing Awards Cocktail lan Antigua Barbuda Hamptons Challenge.

Kanggo nawakake Sag Harbor ngrasakake kesenengan Tantangan, uga irisan budaya Karibia liwat musik lan panganan, Antigua lan Barbuda dadi tuan rumah Pesta Penghargaan Cocktail Karibia ing Pantai Havens. Pesta koktail nampilake live band saka Antigua, uga panganan lan omben-omben sing inspirasi saka tujuan kasebut. Kabeh pamiarso diwenehake hadiah lan minangka bonus tambahan, acara kasebut nduwe lelang Tiongkok, kanthi akeh hadiah sing apik kalebu nginep 5 wengi / 5 dina ing properti mewah bintang 5 ing Antigua, Inn ing English Harbour. Ing wayah sore, hadiah kanggo balapan kasebut diowahi dadi raffle kanggo para peserta amarga cuaca sing kurang apik meksa para panitia nglirwaake balapan kasebut. Menteri Michael milih para pemenang kanthi pitulung CEO, saka Antigua lan Otoritas Pariwisata Barbuda, Colin James.

Antigua lan Barbuda uga dadi peserta utama RAND Aston Martin Private Brunch ing Hamptons, Sabtu, 22 Juli, ing perumahan pribadi ing Hamptons. Acara kasebut nampilake model paling anyar saka Aston Martin kanthi merek mewah eksklusif, kalebu Antigua lan Barbuda. Para tamu diolah menyang rong koktail teken kanggo nyedhiyakake irisan rasa Antigua lan Barbuda kanthi, "Tiket menyang Swarga," lan "Roman ing Karibia," sing nampilake rum Antigua sing menang, Pelabuhan Inggris.

"Hamptons minangka komunitas lan pasar penting kanggo Antigua lan Barbuda, utamane amarga duwe macem-macem kualitas lan estetika. Liwat macem-macem acara kasebut ing Hamptons akhir minggu iki, kita bisa nambah visibilitas kanggo tujuan pulau kembar sing apik, nggawe sambungan sing migunani, lan menehi inspirasi kanggo kabeh kanggo ngunjungi lan nemokake langsung kabeh sing bisa ditawakake: saka 365 pesisir, perdana sing apik banget fasilitas pelayaran, gastronomi sing menehi inspirasi, lan ora menehi bar perhotelan sing paling apik. Kita ngarep-arep kanggo ngucapake salam ing Antigua lan Barbuda sajrone minggu lan wulan mbesuk lan menehi pengalaman sing ora bisa dilalekake, "ujare Yang Terhormat Asot A. Michael, Menteri Pariwisata, Pembangunan Ekonomi, Investasi lan Energi ing wayah sore.

GAMBAR: Pesta partai karo Antigua Band Ricardo ing Pesta Koktail Pesta

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News