24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

WestJet ngumumake layanan Calgary menyang Belize

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-28
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-28
ditulis dening Kepala Editor Tugas

WestJet dina iki ngumumake layanan mingguan tanpa henti anyar antarane Calgary lan Belize, wiwit tanggal 3 November 2017. Layanan kasebut minangka bagean saka jadwal musiman maskapai kanggo musim salju 2017-18 sing kalebu penerbangan liyane saka Calgary menyang Vancouver, Toronto, Fort McMurray, Kelowna, Brandon, Grande Prairie, Kitchener, Los Angeles, Houston, Phoenix, Palm Springs, Cancun lan Cabo San Lucas.

"WestJet bakal nambah layanan saka Calgary kanthi 52 penerbangan mingguan ing musim salju iki," ujare Brian Znotins, Wakil Presiden WestJet, Perencanaan Jaringan, Aliansi lan Pangembangan Perusahaan. "Minangka maskapai penerbangan sing luwih akeh penerbangan saka Bandara Internasional Calgary tinimbang liyane, kita wis ngrancang jadwal penerbangan Calgary kanggo ngirim 55 persen rencana penghubung sing bakal mbantu ngluncurake penerbangan anyar ing musim ngarep lan luwih akeh ngarsane YYC - driver utama ing tuwuhing ekonomi lan padamelan ing kutha iki. ”

Rincian layanan non-stop anyar WestJet antarane Calgary lan Belize:

Rute Frekuensi Mbalik Kanthi Efektif

Calgary - Mingguan Belize 9:15 am 2:51 pm 3 Nov 2017
Belize - Mingguan Calgary 3:45 pm 10:06 pm 3 Nov 2017

WestJet uga bakal nambah layanan ing rute ing ngisor iki saka Calgary:

• Calgary-Vancouver, saka 90 nganti 97 kaping seminggu (15 saben dinane kerja), luwih saka operator liyane.
• Calgary-Toronto, saka 58 nganti 68 kaping seminggu, (10 kaping saben dina kerja), luwih saka operator liyane.
• Calgary-Fort McMurray, kaping papat nganti kaping lima saben dinane kerja.
• Calgary-Kelowna, wiwit enem nganti kaping pitu saben dina kerja, luwih akeh tinimbang operator liyane.
• Calgary-Brandon, saka 10 nganti 12 kaping seminggu.
• Calgary-Grande Prairie, 19 nganti 26 kaping seminggu.
• Calgary-Kitchener, wiwit kaping lima nganti kaping pitu saben minggu.
• Calgary-Los Angeles, saka 11 nganti 14 kaping seminggu.
• Calgary-Phoenix, saka 19 nganti 20 kaping seminggu.
• Calgary-Palm Springs, wiwit 18 nganti 20 kaping seminggu.
• Calgary-Cancun, wiwit 14 nganti 16 kaping seminggu.
• Calgary-Cabo San Lucas, kaping pitu nganti kaping wolu kaping seminggu.

"Peningkatan frekuensi sing akeh saka YYC, digabung karo rute Westget Calgary menyang Belize minangka warta sing nyenengake kanggo wong-wong Albertans," ujare Bob Sartor, Presiden lan CEO Otoritas Bandara Calgary. "Ngapikake jaringan WestJet saka pangkalan omah minangka investasi strategis kanggo ningkatake salah sawijining pusat paling gedhe, lan menehi penumpang YYC luwih akeh pilihan kanggo nyambung metu saka Calgary."

WestJet uga ngumumake tambahan puluhan penerbangan anyar ing saindenging Kanada. Penerbangan tambahan nyedhiyakake layanan sing dioptimalake kanggo para pelancong bisnis lan plancongan lan menehi konektivitas Kanada luwih gedhe menyang lan metu saka hub WestJet ing Vancouver, Calgary lan Toronto, nyedhiyakake frekuensi penerbangan luwih akeh ing antarane rute utama, jadwal sing luwih trep lan akses luwih gedhe saka bandara regional menyang Kanada , AS, Meksiko, Karibia lan Inggris

"Nguatake kutha-kutha pusat kita - inti jaringan WestJet - minangka khas saka prabédan sing pengin ditindakake kanggo para turis Kanada," ujare Brian Znotins. "Kajaba saka luwih saka 125 penerbangan mlebu lan metu saka Vancouver, Calgary lan Toronto nggawe sambungan mandeg, wektu lelungan luwih cepet, lan jadwal sing luwih apik kanggo ngatasi permintaan sing dibutuhake wong Kanada kanggo lelungan sing gampang, bebas stres lan biaya murah."

Sorotan saka jadwal mangsa WestJet 2017-18 kalebu:

• Layanan mingguan tanpa henti anyar saka Edmonton lan Vancouver menyang Huatulco.

• Penerbangan tambahan saka Vancouver menyang pirang-pirang tujuan domestik lan internasional kalebu Cancun, Puerto Vallarta, Fort St. John, Calgary, Edmonton lan Fort McMurray.

• Penyuluhan layanan musim panas sing ana saiki mundhak ing musim salju, kalebu telung penerbangan saben dina antarane Toronto lan Moncton, enem penerbangan saben dina antarane Edmonton lan Kelowna, enem penerbangan mingguan antarane Edmonton lan Ottawa, lan 12 penerbangan mingguan antarane Calgary lan Houston.

• Layanan saka Regina lan Abbotsford menyang Puerto Vallarta bakal ditambah karo penerbangan mingguan kanthi total kaping pindho saben minggu.

• Penerbangan tambahan saka Toronto menyang tujuan tujuan srengenge kalebu Antigua, Cancun, Fort Lauderdale, Liberia, Orlando, Nassau, Puerto Plata, Punta Cana lan Montego Bay.

• Penerbangan tambahan saka Toronto menyang sawetara tujuan Kanada kalebu Winnipeg lan Kelowna.

• Tambah 10 penerbangan mingguan anyar antarane Toronto lan Ottawa kanthi total 13 kaping saben dina.

• Peningkatan sangang penerbangan mingguan ing antawisipun Toronto lan Montreal kanthi total 14 kaping saben dinten.

• Tambah wolung penerbangan mingguan antarane Toronto lan Vancouver kanthi total wolung kaping saben dina.

Musim salju iki WestJet bakal mbukak rata-rata penerbangan 700 saben dina menyang 93 tujuan kalebu 37 ing Kanada, 22 ing Amerika Serikat, 33 ing Meksiko, Karibia lan Amerika Tengah, lan siji ing Eropa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov