24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Libanon Warta Mewah Rilis pers transportasi News Wire Plancongan

Etihad Abu Dhabi - Beirut saiki uga ana ing Dreamliner B787

Etihad-Airways-Boeing-787-9-inflight
Etihad-Airways-Boeing-787-9-inflight
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Etihad Airways dina iki ngenalake Boeing 787-9 babagan layanan saben dina sing dijadwalake saka Abu Dhabi, ibukutha Uni Emirat Arab (UEA), menyang Beirut, Libanon.

Layanan Dreamliner 787 anyar ngganteni pesawat Airbus A321 sing sadurunge ngoperasikake penerbangan EY535 / EY538 maskapai kasebut menyang lan saka ibukutha Libanon. Boeing 787-9 nampilake kabin Kelas Bisnis lan Ekonomi generasi sabanjure Etihad Airways lan dikonfigurasi kanthi 299 kursi - 28 Business Studios lan 271 Kursi Cerdas Ekonomi.

Mohammad Al Bulooki, Wakil Presiden Eksekutif Etihad Airways Komersial, ujar: "Beirut minangka tujuan internasional pertama sing dilayani Etihad Airways ing taun 2003 lan pancen cocog yen kita ngenalake Dreamliner sing paling canggih 787 menyang pasar utama saiki.

"Kelas loro 787-9 anyar nyedhiyakake kenaikan 125 kursi saben pesawat, kanthi 4,186 kursi mingguan saiki ditawakake ing loro arah. Iki nuduhake panjaluk sing kuat menyang Libanon saka Abu Dhabi lan kabeh UEA, ing endi komunitas ekspatriat Lebanon gedhe.

"Kajaba iku, bagean penting saka pelanggan sing lelungan menyang Libanon asale saka Australia, papane komunitas Australia Lebanon sing akeh, lan mayoritas adhedhasar ing wilayah Sydney. Saiki bisa ngrasakake pengalaman mabur sing apik lan apik, sing nyambung saka layanan A380 liwat Abu Dhabi menyang 787 Dreamliner terus menyang Beirut. "

Boeing 787 minangka tulang punggung pesawat modern Etihad Airways, duwe desain lan produk kabin sing menang, penghargaan, ditambah karo layanan lan layanan perhotelan maskapai, sing ing penerbangan Beirut saiki kalebu Flying Nanny sing disetujoni Norland ing Kelas Ekonomi kanggo nyedhiyakake perawatan khusus kanggo kulawarga sing duwe anak cilik.

Business Studios nawakake akses langsung ing lorong, amben rata kanthi dawa nganti 80.5 inci, lan nambah 20 persen ing ruang pribadi. Ndhukung ing Poltrona Frau Kulit sing apik, Business Studio dilengkapi pijet ing kursi lan sistem kontrol bantal pneumatik sing ngidini para tamu bisa nyetel kenceng lan kenyamanan kursi.

Saben Business Studio duwe TV layar tutul pribadi 18-inch kanthi headset sing mbatalake swara. Tamu uga bisa seneng konektivitas seluler, Wi-Fi onboard, lan pitung saluran satelit TV langsung.

Kursi Cerdas Ekonomi nyedhiyakake kenyamanan sing luwih apik kanthi headdress 'wing wing' unik, dhukungan lumbar sing luwes, jembar kursi udakara 19 inci lan monitor TV pribadi 11.1 ”ing saben kursi. Pesawat kasebut wis dirancang kanthi tambahan kayata kontrol asor nalika level tekanan udara disetel supaya pesawat luwih lancar, saengga para tamu teka luwih seger.

Armada maskapai Boeing 787 dilengkapi sistem hiburan inflight paling anyar sing nampilake film lan program luwih saka 750 jam, uga atusan pilihan musik lan pilihan game kanggo wong diwasa lan bocah.

Jadwal Boeing 787 menyang Beirut, Libanon, wiwit tanggal 25 Juli 2017:

Flight Asal Muncul Tujuan Tiba frekuensi pesawat
EY 535 Abu Dhabi 09: 20 Beirut 12: 35 Saben Boeing 787-9
EY 538 Beirut 14: 20 Abu Dhabi 19: 20 Saben Boeing 787-9

 

Kanggo memenuhi permintaan musim puncak, Etihad Airways bakal nambah papat frekuensi minggon ekstra menyang Beirut, antara 2 Agustus nganti 10 September 2017, sing dioperasikake karo pesawat Airbus A320, Senin, Rebo, Jumuah lan Minggu.

 

Frekuensi puncak tambahan menyang Beirut, Lebanon, wiwit tanggal 2 Agustus nganti 10 September 2017:

Flight Asal Muncul Tujuan Tiba frekuensi pesawat
EY 533 Abu Dhabi 14: 40 Beirut 17: 55 Mo, Kita, Jum, Su Airbus A320
EY 534 Beirut 18: 55 Abu Dhabi 23: 55 Mo, Kita, Jum, Su Airbus A320
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.