Airlines Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Breaking News US Plancongan Bisnis News wong Pariwisata transportasi

Fiji Airways milih Stroebel Bekker kanggo dodolan ing Amerika

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai penerbangan nasional Fiji, Fiji Airways, ngumumake janjian saka Stroebel Bekker dadi Sales General Manager Regional kanggo Amerika, kanggo adhedhasar ing Los Angeles. Pak Bekker bakal tanggung jawab kanggo kabeh kegiatan penjualan ing wilayah kasebut. Dheweke bakal nglaporake menyang General Executive Manager for Sales and Marketing, Pak Andrew Stanbury.

Bekker duwe latar belakang sing akeh babagan pariwisata lan penerbangan, khusus ing bidang penjualan lan manajemen pendapatan. Dheweke paling anyar menehi kaprigelan menyang South Africa Airways ing Amerika Utara, ing pimpinan tim sales regional. Bekker nglumpukake pengalaman sing terkenal, maju liwat rangking wiwit pemasaran nganti pembangunan bisnis, lan sabanjure dadi sales.

Pak Bekker miwiti karir ing bidang penerbangan ing Spirit Airlines ing Benteng Lauderdale karo Departemen Manajemen Pendapatan. Sadurunge, dheweke ngentekake pirang-pirang taun kerja kanggo operator tur sing promosi Afrika. Dheweke duwe gelar master ing bisnis internasional.

Manajer Umum, Penjualan lan Pemasaran Eksekutif Fiji Airways, Pak Andrew Stanbury, ujar babagan janjian kasebut: "Kita seneng banget amarga duwe wong sing bisa dadi pemimpin tim penjualan Amerika. Amerika minangka wilayah sing penting kanggo kita kanthi layanan langsung saka telung kutha gateway: Los Angeles, San Francisco, lan Honolulu. Taun kepungkur kita mlebu kemitraan codeshare sing luwih kuat karo American Airlines, sing menehi kita luwih akeh 38 kutha ing Amerika Serikat, uga London. Kita terus golek luwih akeh kesempatan kanggo ngembangake pasar iki, lan pengalaman Stroebel ing wilayah kasebut mesthi bakal migunani. ”

Fiji Airways nglayani saben dina ing Los Angeles, San Francisco kaping pindho saben minggu, lan Honolulu kaping telu seminggu. Maskapai iki bubar ngluwihi layanan San Francisco wiwit mangsan nganti taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov