Asosiasi Warta Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Asosiasi Pariwisata Hotel lan Pariwisata Karibia bisa kerja bareng karo sektor swasta Republik Dominika

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-50
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-50
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Asosiasi Pariwisata Hotel lan Pariwisata Karibia (CHTA) nambah kemitraan lan jangkauan para petugas hotel lan mitra pariwisata ing Republik Dominika.

Minangka bagean saka kesepakatan anyar, pusat informasi pariwisata sing direncanakake dening Asosiasi Hotel Hotel lan Restoran Nasional ing Republik Dominika (ASONAHORES), bakal nuduhake karo CHTA lan anggotane riset babagan pengaruh ekonomi sing akeh pariwisata lan hubungane karo macem-macem industri lan wilayah kegiatan ekonomi ing negara kasebut.

Memorandum Understanding ing antarane rong badan kasebut - ditandatangani nalika rapat dewan CHTA ing Miami wulan pungkasan - uga ngidini ASONAHORES ngakses laporan saka mitra data CHTA, kalebu STR, MasterCard, KPMG, ADARA, Travelzoo, Organisasi Pariwisata Karibia, Pembangunan Resor Amerika Asosiasi lan Dewan Pariwisata lan Pariwisata Dunia.

CHTA bakal ngatur lokakarya lan presentasi ing negara kanggo anggota ASONAHORES kanggo mriksa data lan laporan lan menehi wawasan lan alat sing luwih migunani kanggo tujuan, organisasi lan perencanaan properti. Kaloro organisasi kasebut sarujuk karo nuduhake informasi kasebut bakal ngiyatake upaya advokasi ASONAHORES karo pamrentah Dominika lan komunitas bisnis.

Kajaba iku, CHTA bakal melu klompok kasebut ing diskusi karo Inter-American Development Bank (IDB) nalika lembaga kasebut maneh babagan program Efisiensi Energi Hotel Karibia lan Aksi Energi Terbarukan (CHENACT) menyang hotel anggota.

CHENACT wis nyusun audit tingkat investasi rinci ing luwih saka 150 hotel. Kajaba iku, proyek demonstrasi ditindakake kanthi alat lan pandhuan kanggo ndhukung efisiensi sing luwih gedhe. Akibate, hotel sing melu ngerti bakal ngirit biaya listrik lan banyu.

CHTA wis ngrembug karo IDB babagan kelayakan kanggo nindakake tahap kaping CHENACT kanthi Republik Dominika minangka salah sawijining negara sing entuk manfaat.

Ngenali potensi wilayah kasebut kanggo ngembangake pariwisata kesehatan lan medis, CHTA lan ASONAHORES setuju nggawe strategi kanggo pengembangan pariwisata medis ing wilayah kasebut lan kanggo ngakoni kepinginan Republik Dominika duwe peran kepemimpinan ing sektor sing berkembang pesat iki. .

Saliyane fokus utama, loro organisasi kasebut bakal terus golek kesempatan liyane kanggo kolaborasi, kalebu pariwisata berkelanjutan, promosi investasi pariwisata, pemasaran pariwisata regional, pembangunan kapasitas organisasi pemasaran tujuan lokal, konektivitas udara regional, pariwisata pesiar lan sumber daya manusia pangembangan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov