Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong Pariwisata transportasi USA Breaking News

Grup Pemimpin Perjalanan lan ALTOUR ngumumake penggabungan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina iki, resmi diumumake manawa Grup Pemimpin Perjalanan lan ALTOUR wis nandatangani perjanjian kanggo nyawiji miturut kepemilikan umum kanggo mbentuk organisasi agensi perjalanan powerhouse kanthi penjualan udakara $ 24 milyar.

There will be no substantive operating changes or name changes to either ALTOUR or Travel Leaders Group’s businesses or organizations. Closing of this combination is expected to occur following regulatory approval in satisfaction of other customary conditional proceedings.

Alexandre Chemla, pangadeg, Presiden lan Chief Executive Officer ALTOUR, bakal tetep dadi pimpinan saiki lan Ninan Chacko bakal terus dadi Chief Executive Officer Group Travel Leaders. Kajaba iku, nalika ditutup, Pak Chemla bakal dadi pemegang saham lan gabung karo Dewan Direksi Grup Pemimpin Perjalanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov