24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jepang Breaking News Warta Breaking Kyrgyzstan Warta Industri Rapat Warta Breaking Mongolia Pengumuman Pers Warta Breaking Korea Selatan Warta Breaking Taiwan Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK Warta Breaking Vietnam

Wilayah Asia Pasifik nduwe lonjakan papan sing dipesen ing WTM London

AsiaPacific
AsiaPacific
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pameran saka wilayah Asia Pasifik nambah ukuran jabatane ing WTM London taun iki - acara global utama kanggo industri lelungan.
WTM London uga nglaporake paningkatan minat para pengunjung sing kepengin ngerti babagan jaringan lan bisnis karo perusahaan saka wilayah kasebut sajrone WTM London.
Wutah kasebut katon ing saindenging papan, wiwit saka pasar diwasa ing Japan, Korea lan Australia menyang tujuan sing lagi maju kayata Kyrgyzstan, Taiwan, Mongolia lan Vietnam.

Siji hotspot sing ngarepake bisa nambah jumlah pengunjung yaiku Japan, sing wis siyap dadi tuan rumah Piala Dunia Rugbi ing taun 2019 lan Olimpiade musim panas ing taun 2020.
The Organisasi Pariwisata Nasional Jepang wis nggedhekake papan pameran WTM London luwih saka saprotelon kanggo 2017, amarga nambah kegiatan pemasaran sadurunge turnamen olahraga internasional.

Ing taun kepungkur, JNTO mbukak kantor anyar ing Madrid, Roma, Moskow, Delhi, Hanoi, Manila lan Kuala Lumpur amarga duwe popularitas ing pasar jarak jauh lan ing negara-negara Asia sing tetanggan.

Ibukutha negara kasebut bubar dadi salah siji saka sepuluh titik besar liburan paling larang kanggo 2017, miturut Laporan Dhuwit Liburan ing Kantor Pos Inggris.
Barometer didominasi dening tujuan populer Eropa nanging TokyoDebut ing nomer wolu taun iki ndadekake siji-sijine tujuan jangka panjang ing dhaptar sepuluh kutha paling apik.
Negara kasebut ndeleng akeh bukaan hotel lan resort - kayata, Jepang Legoland dibukak ing wulan April 2017, lan a Moomin taman tema bakal mbukak ing taun 2019 - lan rong kereta wisata mewah diwiwiti kanthi musim semi 2017.

Salajengipun, Finnair bakal nambah penerbangan Tokyo-musim panas 2017, lan Japan Airlines (JAL) bakal ngluncurake layanan langsung anyar antara London lan Tokyo wiwit Oktober 2017.

Sauntara kuwi Organisasi Pariwisata Korea njupuk 20% luwih akeh ruang kanggo ngumumake Olimpiade Musim Dingin 2018 ing pemandangan Korea Gangwondo Wilayah.
Ing WTM London taun kepungkur, dewan turis nasional mromosikake Olimpiade Musim Dingin kanthi kegiyatan kayata mesin ski-jump virtual-reality, lan wis nyoroti game kasebut ing saindenging pasar utama sajrone 2017.

Kajaba Olimpiade, KTO bakal ningkatake budaya 'Hallyu' kontemporer - sing kalebu musik, mode lan drama - lan layanan sepur kanthi kecepatan tinggi anyar.

Pariwisata Australia wis nggedhekake papan pendhudhuke nganti 17% saben taun, amarga kapitalisasi tuwuh ing pasar utama kayata AS, Inggris lan Asia.
Sektor pariwisata mlebu ngalami tuwuhing jumlah pengunjung internasional lan kutha kayataSydney lagi ndeleng investasi sing durung pernah ana ing sektor hotel.

Ing papan liya, akeh pasar berkembang ing Asia Pasifik nggunakake potensial lan njupuk langkah sing luwih gedhe kanggo ngeksploitasi tren pertumbuhan.

·         Kyrgyzstan ing Asia tengah luwih saka telung ukuran, amarga duwe kapentingan nambah minat ing Silk Road - jaringan rute perdagangan kuno sing ngubungake Timur lan Kulon nganti pirang-pirang atus taun.
Iki kalebu bagean saka klompok Tujuan Sutra, sing kalebu Uzbekistan, Turkmenistan lanArmenia.

· Ing Papan Pariwisata Taiwan wis nambah 42% taun iki, amarga promosi pesen pemasaranane: 'The Heart of Asia'.
Uga kutha-kutha sing padhang lan pemandangan alam sing apik, negara kasebut uga nyorot preinan bersepeda, lelungan petualangan, atraksi warisan lan masakan.
Negara kasebut bubar dadi sing pertama ing Asia sing nyetujoni perkawinan sing padha - mula saiki uga pemasaran karo pasar LGBT.

· Stand kanggo Asosiasi Pariwisata Mongolia luwih gedhe 20% ing taun iki, amarga negara kasebut turisme ngatasi ekonomi.
Iki berkembang ing pirang-pirang sektor, wiwit lelungan kegiatan lan petualangan nganti wisata budaya lan eko, kanthi tujuan unik kayata Gurun Gobi lan ibukutha, Uluwatu.

·         Wong Vietnam Dewan pariwisata nasional jumeneng jabatan sing loro lan setengah luwih gedhe tinimbang taun kepungkur, amarga para mitra sing kepengin nggunakake kesempatan ing WTM London.

Semono uga Administrasi Pariwisata Vietnam Vietnam, pengunjung ing Vietnam bisa ketemu karo perwakilan maskapai nasional, Vietnam Airlines; papan wisata ibukutha, ing Agensi Promosi Hanoi; lan negara Dewan Penasihat Pariwisata (TAB) - kumpulan pemangku kepentingan industri, kalebu operator tur utama lan merek hotel lan resor.

Salajengipun, WTM London ngalami paningkatan jumlah pengunjung sing kasengsem ing wilayah Asia Pasifik saka 8,800 ing 2015 dadi 9,400 ing 2016.

World Travel Market London, Direktur Senior, Simon Press ujar: "Luar biasa ndeleng manawa para pameran ing wilayah Asia Pasifik nambah pendirian ing WTM London.
"Iki minangka refleksi saka tuwuhing bagean ing jagad iki lan kepiye perdagangan lelungan ing kana ngakoni manawa WTM London minangka platform sing ora ana tandhingane kanggo nindakake bisnis lan ningkatake kesadaran."

Dheweke nambahake: "Sajrone pirang-pirang taun kepungkur, kita uga wis ngalami kenaikan jumlah pengunjung sing ujar manawa pengin bisnis, utawa ngerteni luwih akeh babagan pameran Asia Pasifik - jumlah mundhak 6% ing antarane 2015 lan 2016, lan kita ngarepake tingkat pertumbuhan bakal nambah ing taun iki. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.