24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Warta Fashion Industri Hospitality Warta Mewah Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Acara penting banget kanggo mbumboni pungkasan musim panas ing Brussels

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Taun iki ing wulan September, ora bakal kliwat sawetara acara sing ditawakake ing ibukota. Saka musik nganti komik lan masakan gourmet, pirang-pirang kegiyatan ing kabeh jinis bakal tuwuh ing wulan iki nganti seneng karo sing enom lan tuwa.

Kanggo siyap-siyap, Brussel nawakake luwih akeh kesempatan kanggo plancongan lan kegiyatan tinimbang saiki supaya pengunjung bisa santai nalika kulawarga lan kanca-kanca.

Festival Komik Brussels & Parade Dina Balon

Wiwit debut ing taun 2010, Festival Comic Strip Brussels wis dadi acara utama kanggo para penggemar komik. Wong enom lan tuwa, wong anyar lan ahli, kabeh duwe semangat seni kaping sanga lan bebarengan saben taun melu macem-macem kegiatan sing ditawakake.

TEMPAT: Parc de Bruxelles lan BOZAR
Tanggal: 01 / 09-03 / 09

Akhir minggu Bir Belgia

"Ngguyu kanggo wong sing diarani pompa bir," tulis Alphonse Allais. Quip kasebut kayane ditulis kanggo Belgia, negara sing paling penting kanggo omben-omben iki, sing disenengi ing kabeh acara. Nglumpukake kendharaan lan kreta saka pabrik bir sing bersejarah, ngenalake bir, rasa lan konser anyar: akeh sing bisa nggawe eseman kanggo para pengunjung!

Panggonan: Grand-Place Brussels
Tanggal: 01-03 / 09

Desain September

Kaya Milan, Montreal, utawa Courtrai, Brussels wis dadi papan pertemuan para perancang Belgia lan internasional, bedane mung acara Brussels suwene sewulan, ora mung seminggu. Perdebatan, tur studio, mlaku-mlaku ing kutha, lan pasar liyane kanthi asil sing apik narik akeh wong sing beda-beda lan negesake pangkat Brussel ing antarane ibukutha desain ing saindenging jagad.

Panggonan: Maneka warna lokasi ing Brussels
Tanggal: September 2017

Pasar Desain Brussels

Didhisiki ing taun 2002, Pasar Desain Brussels minangka pasar loak sing khusus digawe kanggo desain, lan, luwih khusus, kanggo produksi saka taun Lima puluhan nganti wolung puluh wolu. Udakara satus pameran, profesional, lan wong anyar saka kabeh wilayah Eropa nampilake perabotan lan obyek ing swasana pasar loak sing santai.

Papan: Tur lan Taksi
Tanggal: 23 / 24-09 / 2017

Marni Jazz

Sajrone festival kasebut mlaku kaping 14, nalika drum bakal ditampilake, setengah konser bakal dadi perdana! Ing kana para pengunjung bakal bisa nemokake "(Misteri) KEM," proyek anyar dening globetrotter Stéphane Galland lan ahli flask karnaskuler India Ravi Kulur. Pilar penting adegan Belgia lan internasional, Bruno Castellucci bakal main ing quintet karo saxophonist Joe Higham. Funk, alur, lan kekuwatan karo Manu Katché Prancis bebarengan karo Ivan Paduart lan Quentin Dujardin; lan Paco Séry, pemain drum ing Pantai Gading sing apik banget kanggo pagelaran nutup wengi sing luar biasa.

Papan: Teater Marni
Tanggal: 07-16 / 09

B-Est Jazz Fest

Klumpukan musik sing ditandhani Dewan Presiden kepresidenan Uni Eropa lan senthenial Republik Estonia. Kanggo ngrayakake kepresidenan Uni Eropa kaping pisanan, Estonia ngenalake program internasional ing Belgia lan Luksemburg. Sampeyan bisa nemokake jadwal lengkap ing kene.

Papan: Flagey
Tanggal: 12-13 / 09

Akhir Pungkasan Galeri Brussels

Ing wulan September, Akhir Pungkasan Galeri Brussels mengeti ulang taun kaping sepuluh. Sajrone dasawarsa kepungkur, sawetara institusi, koloni artis, lan galeri sing luar biasa mung tuwuh ing Brussels. Bisa uga diandharake babagan jumlah seniman, kurator, lan produsen budaya liyane sing wis padha teka ing kutha kasebut kanggo menehi sumbangan kanggo ningkatake lanskap seni kontemporer sing dinamis. Taun iki ana rolas galeri anyar sing gabung karo acara kasebut.

Panggonan: Ing sawetara galeri Brussels
Tanggal: 07-10 / 09

Art ing Kertas

Art on Paper nawakake pameran seni sing ditrapake kanggo nggambar kontemporer. Iki minangka media sing tuwuh kanthi cepet sing mbedakake liwat aksesibilitas - kanthi istilah estetika lan finansial. Art on Paper arep nampilake penawaran seni sing nggambarake macem-macem lan macem-macem pendekatan kontemporer kanggo nggambar, bosok khusus ing ekspresi grafis.

Papan: BOZAR
Tanggal: 07-10 / 09

mangan! Brussels, ngombe! Festival Bordeaux

7-10 September mbesuk, Parc de Bruxelles bakal maneh dadi setting kanggo mangan! Brussels, ngombe! Festival Bordeaux. Udakara rong puluh koki Brussels bakal nggawa pawon kanggo nyiyapake piring teken kanggo umum. Kanggo nglengkapi sajian sing enak iki, udakara satus peternak anggur lan pedagang Bordeaux bakal nawakake macem-macem anggur sing nyorot macem-macem, kualitas, lan aksesibilitas anggur Bordeaux. Mesthi bakal ana sing nyenengake para pengunjung panganan!

Panggonan: Parc de Bruxelles
Tanggal: 07-10 / 09

"Nuits Sonores" & Lab Eropa Brussels

Nuit Sonores lan Lab Eropa Brussels nggabungake jangka pisanan kanthi tujuan nggawe laboratorium kutha sing tantangan lan inovatif dadi inti budaya independen lan refleksi Eropa, lan fermentasi seni lan intelektual. Festival lan forum ngarep-arep bisa dadi bagean saka kutha Brussels kanthi nggawe macem-macem komunitas lan nggabungake pimpinan lan seniman lokal saka adegan sing dinamis lan maneka warna iki. Kanthi cara iki, Nuits Sonores lan Lab Eropa Brussels pengin mbukak acara terbuka, konstruktif, ora umum, lan umum sing bisa diakses kabeh wong ing ibukutha Eropa sing luar biasa iki suwene patang dina lan bengi.

Panggonan: Maneka warna lokasi ing Brussels
Tanggal: 14-17 / 09

Festival Seni Elektronik BOZAR

Festival Seni Elektronik Bozar, acara tahunan unik ing Belgia, nawakake rong minggu kanggo budaya elektronik. Kanthi musik, pameran audiovisual, pagelaran, lan lokakarya, festival kasebut kepengin menehi kabar babagan para seniman sing nggawe genre kasebut lan uga duwe sawetara kejutan lan inovasi sing nyenengake.

Papan: BOZAR
Tanggal: 14-30 / 09

Wengi Museum Brussels - diwiwiti tanggal 14/09

Musim liyane saka Museum Bengi-Bengi ing Brussels lagi siyap! Saben Kamis bengi wiwit tanggal 14 September, (paling ora) nemokake paling ora limang museum kanthi swasana santai kanthi rega sing terjangkau (gratis / € 1.50 / € 3). Sampeyan bakal ngidini sampeyan njupuk kauntungan saka budaya sing sugih ing Brussels liwat tur khusus, kegiyatan kanggo bocah enom lan tuwa, acara ing antarane koleksi lan pameran sementara. Dijamin wektu sing apik, bisa dituduhake karo kulawarga, kanca, utawa kolega.

Papan: BOZAR
Tanggal: 14-09 - 07/12

Minggu Mobilitas & Minggu Bebas Mobil

Saben taun, Minggu Mobilitas minangka kesempatan sing cocog kanggo nyoba modhansi transportasi sing luwih berkelanjutan. Bersepeda, muter mobil, mlaku-mlaku. Minggu Bebas Bebas Mobil ing Brussels wis dadi area bebas mobil paling gedhe ing Eropa, nanging, paling penting, iki nyata

Tanggal: 16-22 / 09

Bike Brussels

Pameran Bike Brussels dianakake ing tengah Minggu Mobilitas lan kalebu Dina Brussel Bebas Mobil, Minggu, 17 September 2017. Dina iki nglumpukake atusan ewu pengendara sepeda ing lurung-lurung ing Brussels!

Papan: Tur lan Taksi
Tanggal: 15-18 / 09

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov