24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel budaya Warta Industri Rapat News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Saklawasé 2 ton gading bakal dihancur ing Taman Pusat New York

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-2
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Departemen Konservasi Lingkungan Negara (DEC) New York bakal ngrusak meh rong ton gadhing ilegal sing disita liwat upaya penegak negara. Gadhing duwe regane net luwih saka $ 8 yuta, makili luwih saka 100 gajah. Tanduk gading, trinket, patung, perhiasan, lan barang-barang dekoratif liyane bakal dikethok ing Central Park, New York City nalika para pendukung kumpul kanggo nonton, ngirim pesen sing jelas yen negara kasebut ora bakal ngejarke kejahatan satwa sing ngancam bakal ngilangi gajah ing Afrika.

Acara kasebut diselenggarakake dening Departemen Konservasi Lingkungan (DEC) Negara Bagian New York lan Masyarakat Konservasi Margasatwa (WCS), kanthi dhukungan saka Tiffany & Co.

Organisasi mitra kalebu sawetara LSM konservasi satwa sing misuwur ing saindenging jagad:

1. Yayasan Margasatwa Afrika
2. Asosiasi Kebun Binatang lan Akuarium
3. Masyarakat Manusia Amerika Serikat
4. Dana Internasional kanggo Kesejahteraan Kewan
5. Geografi Nasional
6. Dewan Pertahanan Sumber Daya Alam
7. Nylametake Kewan Ngadhepi Kewan
8. Aliansi Trafficking Margasatwa Amerika Serikat
9. WildAid

Matur suwun khusus kanggo Emeral Equipment Systems kanggo menehi sumbangan crusher.

Apa: Ivory Crush ing Central Park, New York City

Sapa: WCS, NYDEC, Tiffany & Co, lan mitra konservasi

Nalika: Kamis, 3 Agustus 2017 jam 10:30 esuk

Ing endi: Central Park, antarane Sheadow Meadow lan Naumburg Bandshell

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov