24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Aruba Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Investments News Pariwisata transportasi USA Breaking News

Crystal Skye gabung karo armada Crystal AirCruises

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Dina iki, Crystal AirCruises nyambut anggota paling anyar kanggo armada sing lagi berkembang, Crystal Skye, sajrone upacara penyerahan resmi sing dianakake ing Boeing Field ing Seattle, Washington. Boeing 777-200LR sing apik banget dikirimake menyang CEO lan presiden Crystal, Edie Rodriguez saka Greenpoint Technologies. Crystal Skye minangka jet tur duweke pribadi paling gedhe ing saindenging jagad lan dikepungake kanggo layanan chartered, kanggo nampung sawetara klompok lan wisatawan sing paling diskriminasi ing donya. Crystal Skye bakal dibaptis ing Las Vegas tanggal 12 Agustus.

"Kita seneng banget kanggo nampani Crystal Skye menyang kulawarga, amarga dheweke dadi wiwitan bab anyar lan plancongan mewah kanggo tamu sing ngupayakake Pengalaman Crystal sing ora ana tandhingane," ujare Rodriguez. "Nalika miwiti petualangan global anyar karo Crystal Skye, kita terinspirasi saka sesanti ahli lan ahli teknologi ing Greenpoint Technologies, sing ngasilake cita-cita sing dhuwur iki."

Kanthi desain wiyar nganti 88 tamu, Crystal Skye ditunjuk kanthi fitur sing arang ditemokake malah ing jet pribadi sing paling mewah. Dheweke duwe kru paling dhuwur kanggo rasio penumpang apa wae pesawat kembar lan jajaran 19.5 jam, saéngga para plancongan bisa njelajah bumi kanthi nyenengake kanthi seneng layanan pribadi sing misuwur ing saindenging jagad. Kursi Bespoke Crystal Exclusive Class ™ dirancang kanggo ruang pribadi maksimal lan kenyamanan ergonomis, lan diowahi dadi amben flat 180 derajat. Lounge sosial sing wiyar kanthi bar sing ngadeg ing papane nggawe persahabatan sing ramah ing antarane para wisatawan mewah. Masakan bakal disiapake dening koki eksekutif, kanthi rong galeri canggih lan dipasangake karo dhaptar anggur premium sing elegan saka Crystal SkyeCellar.

Crystal kolaborasi karo Greenpoint Technologies kanggo pangembangan Crystal Skye sing spesialisasine, amarga perusahaan kasebut misuwur amarga inovasi lan kepemimpinan nggawe desain pesawat unggul. Greenpoint Technologies makarya bebarengan karo para ahli Crystal dhewe kanggo ngetrapake standar kaunggulan lan kemewahan sing dibutuhake kanggo njamin pengalaman tamu sing ora ana tandhingane ing kapal Kristal, banjur urip sesanti kasebut. Pamasangan interior Crystal Skye diwiwiti ing wulan Agustus 2016 ing fasilitas Green Lake ing Danau Musa ing Washington, fokus ing fitur eksklusif kayata ruang 24 kursi kanthi bar tengah, sofa, langit-langit sing ditutupi khusus, gudang anggur paling gedhe ing langit lan ruang sing akeh kanggo sosialisasi. Veneer watu, lampu LED warna lan rincian premium liyane nghias interior sing luar biasa.

Bret Neely, Wakil Presiden Eksekutif ing Greenpoint Technologies ujar, "Tujuan kita kanggo program iki yaiku nggawe interior mewah sing nuduhake merek elegan sing wis digawe Crystal karo kapal pesiar, kapal pesiar, lan boat kali. Greenpoint minangka perusahaan sing dibangun ing Teamwork. Loro internal lan eksternal karo para pelanggan. Apike banget yen ndeleng tim inti gabungan gabung kanggo fokus karo pengalaman tamu Crystal, ngasilake interior sing apik lan fungsional sing saiki katon. "

Boeing 777 Crystal Skye dioperasikake kanggo Crystal AirCruises dening Comlux Aruba NV.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov