24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Warta Mewah News Warta Breaking Panama Pariwisata transportasi USA Breaking News

Holland America Line nawakake luwih akeh cara kanggo nemu Terusan Panama ing 2017-18

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pelancong sing pengin transit tlaga lan kunci Terusan Panama bakal duwe wolung kapal Holland America Line lan 19 pelayaran sing bisa dipilih ing antarane musim gugur 2017 nganti musim semi 2018. Saliyane transit lengkap, ms Zuiderdam bakal nawakake loro Karibia Kidul & Terusan Panama Itineraries Sunfarer sing nampilake transit sebagean liwat Terusan Panama.

Kanthi transit wiwit 14 nganti 23 dina, Holland America Line nyedhiyakake luwih akeh cara kanggo nemu dalan banyu sing misuwur tinimbang jalur pelayaran premium liyane. Sajrone musim 2017-18, transit lengkap lan sebagean Holland America Line bakal nggawa luwih saka 400,500 tamu liwat mujijat buatan Amerika Tengah.

"Terusan Panama minangka salah sawijining prestasi rekayasa paling gedhe ing jaman saiki, lan akses sing gampang saka pelabuhan omah AS dadi salah sawijining rute paling dawa sing paling populer sing ditampilake," ujare Orlando Ashford, presiden Holland America Line. "Ora ana cara sing luwih apik kanggo dadi luwih jero ing donya tinimbang ngrasakake kaya Terusan Panama, sing dadi sejarah nalika sampeyan ndeleng kanthi cedhak apa sing dibutuhake kanggo nyambungake rong segara kasebut. Kabeh wong kudu transit Terusan Panama paling ora sepisan, sajrone urip. ”

Deleng Rong Segara ing Transit Terusan Panama Lengkap

Wiwit September 2017 nganti Mei 2018, ms Amsterdam, ms Eurodam, ms Maasdam, ms Nieuw Amsterdam, ms Oosterdam, ms Westerdam lan ms Zaandam bakal nggawe 19 transit ing antarane Samodra Atlantik lan Samodra Pasifik saka limang kutha sing budhal. Tamu bisa mangkat saka Boston, Mass.; Benteng Lauderdale, Florida; San Diego lan San Francisco, California; lan Vancouver, British Columbia.

Saliyane ngunjungi Terusan Panama, pelayaran 14 nganti 23 dina kalebu macem-macem panggilan pelabuhan ing dalan. Nalika transit lengkap, para tamu bakal ngunjungi tujuan ing Meksiko, Kolombia, Costa Rica, Guatemala, Nikaragua lan Karibia. Kajaba iku, umume pelayaran ngunjungi Half Moon Cay, pulo Bahamian pribadi sing menang ing Holland America Line, sing misuwur amarga pesisir murni, dolan ing pantai sing nyenengake, cabanas pantai eksklusif lan kegiyatan sing ramah bocah.

Aruba, Bahamas lan Terusan Panama nalika Transisi Sebagean

Saliyane transit lengkap, Zuiderdam bakal nggawe nembelas transit parsial antarane November 2017 nganti April 2018. Perjalanan 10 lan 11 dina Karibia Kidul & Panama Canal Sunfarer kalebu eksplorasi Teluk Gatún Canal lan kombinasi panggilan Karibia Kidul sing mlebu Aruba, Bonaire, Kolombia, Costa Rica, Curaçao, Grand Cayman, Panama lan Half Moon Cay.

Eksplorasi Pusat (EXC) Nggawe Budaya Panamania ing Papan

Sajrone pelayaran, pamrograman EXC nggawe budaya lokal, rasa kuliner, lan pengalaman budaya ing Panama. Liwat EXC Encounters, para tamu bisa nglatih katrampilan basane, ngerti babagan adat istiadat lokal, utawa seneng seneng crita. Sing pengin sinau luwih lengkap bisa melu ing EXC Talk ing endi ahli Terusan Panama nyritakake sejarah lan drama babagan nggawe jalur banyu sing misuwur. Pasar Panamia ing Lido Deck minangka sorotan saka pelayaran sing para tamu bisa nikmati panganan khas daerah kayata empanada, arroz con pollo, ropa vieja lan pastel de tres leches.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov