Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Breaking Jordan News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Swiss-Belhotel International ngembangake anané ing Yordania

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Swiss-Belhotel International ngumumake pembukaan Marina Plaza Hotel dening Swiss-Belhotel, properti nomer loro ing Aqaba, Yordania. Dumunung ing sadawane pesisir Teluk Tala, mung rong menit mate saka pantai pribadi sing mbentang ing Teluk Aqaba, Marina Plaza Hotel minangka resor bintang 4 sing apik. Menehi pemandangan gunung-gunung emas lan Segara Abang sing apik banget, iki nduweni akomodasi lan fasilitas santai sing apik.

Mr Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita bangga nampani Marina Plaza Hotel dening Swiss-Belhotel menyang koleksi hotel ing wilayah kasebut . Tala Bay minangka pusat hiburan sing unik lan cepet dadi tujuan sing digoleki. Kanthi dibukak properti nomer loro iki, kita seneng ngembangake jejak ing kene, utamane ing wektu wilayah kasebut terus akeh dikarepake para turis regional lan internasional. ”
Ziad Abu Jaber, Ketua Proyek Yordania Pengembangan Pariwisata (JPTD), ujar, "JPTD minangka perusahaan publik sing duwe, nggawe lan ngoperasikake kabeh tujuan Laut Merah Tala Bay Aqaba. Minangka bagean saka perjanjian eksklusif sing ditandatangani bubar karo Swiss-Belhotel International, kita wis milih Swiss-Belhotel International kanggo ngatur telung hotel JPTD sing ana ing Aqaba uga portofolio properti mbesuk. Marina Plaza Hotel dening Swiss-Belhotel nikmati lokasi utama ing Teluk Tala lan wis dikembangake kanggo nyukupi kebutuhan hotel berkualitas. ”

Marina 260 kamar kanthi apik dilengkapi kabeh fasilitas penting, Marina Plaza Hotel by Swiss-Belhotel minangka properti sing didhukung kanthi nilai kanggo tamu kanthi nyaman lan nyenengake. Saben kamar duwe balkon pribadi kanthi pemandangan kolam renang, gunung utawa Marina sing santai. Klebu fasilitas hotel sing paling apik yaiku restoran internasional, restoran, bar kolam renang, kolam renang ruangan, kolam renang bocah lan spa layanan lengkap sing nyedhiyakake macem-macem perawatan kesehatan lan kecantikan. Tamu uga bisa nikmati kegiatan rekreasi saben dina kayata aerobik aqua lan yoga utawa nggunakake layanan antar-jemput gratis menyang pusat Aqaba. Kutha Petra kuno bisa diakses kanthi plancongan awan, dene Wadi Rum mung kari sakjam.

Swiss-Belhotel International saiki duwe luwih saka 3500 kamar sing lagi dikembangake ing tujuan utama ing Timur Tengah. Gavin M. Faull, Ketua lan Presiden Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita duwe komitmen kanggo tuwuh ing Timur Tengah, pasar tuwuh strategis kanggo kita yen duwe pipa pangembangan sing kuat sing padha karo 17% portofolio global. Kita kepengin ngembangake wilayah kasebut ing lokasi sing pas karo mitra sing cocog kayata Proyek Yordania kanggo Pembangunan Pariwisata lan seneng menehi tandha Marina Hotel Hotel dening Swiss-Belhotel minangka properti paling anyar. ”

Tala Bay minangka tujuan terpadu sing apik ing Pesisir Segara Abang sing nampilake 400 properti Real Estate Beach mewah sing beda-beda ing antarane villa, apartemen lan pantai Cabanas, hotel resor pantai 3, 4 lan 5, marina sing paling canggih dadi pusat mlebu internasional ing Kerajaan Inggris, klub pantai, pusat menyelam, macem-macem olahraga banyu lan area komersial sing berkembang pesat kanthi prasarana sing apik banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov