Argentina Breaking News Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Industri Hospitality Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Pengumuman Pers Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Anggur & Roh

Mendoza Argentina dadi tuan rumah Konferensi Global UNWTO kaping 2 babagan Pariwisata Anggur

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) lan Menteri Pariwisata Argentina seneng ngumumake yen Konferensi Global UNWTO Global Pariwisata Anggur kaping 2 bakal ditindakake tanggal 29-30 September 2017 ing Mendoza, Argentina.

Sawise sukses edhisi kaping 1, sing kedadeyan ing Wilayah Kakheti, Georgia, wulan September 2016, edhisi sing bakal teka iki bakal dianakake ing Provinsi Mendoza. Wilayah iki, sing dikenal minangka pusat pembuatan anggur Argentina, nyumbang 70% produksi anggur nasional lan udakara 85% penjualan anggur kemasan. Identitas Mendoza digandhengake banget karo anggur lan dadi papan sing ideal kanggo para peserta kesempatan ngrasakake macem-macem proyek pariwisata anggur, ngubungake aktor publik lan swasta ing sektor pariwisata lan anggur. Marang latar mburi Andes Argentina sing megah, Mendoza dununge ana ing salah sawijining pucuk gunung paling dhuwur ing donya sing sabanjure ngasilake sawetara anggur paling gedhe ing donya.

Kajaba iku, amarga edisi kapindho iki kalebu ing framework Taun Pariwisata Berkelanjutan untuk Pembangunan Internasional 2017, sing pertama bakal dadi tema inti konferensi kasebut. Taun Internasional yakuwi nyengkuyung pangowahan kebijakan, praktik bisnis, lan prilaku konsumen menyang sektor pariwisata sing luwih berkelanjutan sing bisa menehi kontribusi kanggo Sustainable Development Goals (SDGs). Hubungan antara pariwisata anggur lan keberlanjutan uga sejajar karo Agenda Universal kanggo Pembangunan Berkelanjutan lan SDG 2030. Ing babagan kasebut, Konferensi kasebut bakal didedikake kanggo ngiyatake hubungan antara keberlangsungan lan pariwisata anggur, nyoroti peran penting pariwisata anggur ing pembangunan berkelanjutan tujuan pariwisata.

Konferensi kasebut bakal nyakup sesi kerja sing berlangsung ing papan pariwisata anggur ing saindenging propinsi, menehi kabeh peserta kesempatan kanggo luwih njelajah topik sing dituduhake ing sesi kasebut lan nuduhake lan menehi ide ide kanthi interaktif. Peserta bakal duwe kesempatan kanggo melu ing kunjungan teknis salah sawijining pabrik anggur lan melu ing lokakarya sawise kunjungan kasebut. Lokakarya Said kasebut bakal njelajah konsep-konsep sing dilebokake sajrone sesi esuk kanthi cara pragmatis. Pungkasane, klompok kasebut bakal melu sesi interaktif kanggo nggawe kesimpulan sing paling relevan sing mengko bakal dilebokake ing ringkesan konferensi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov