Airlines Warta Breaking Bosnia & Herzegovina Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Kutha bersejarah Sarajevo kanggo gabung karo jaringan global Qatar Airways sing berkembang

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kutha bersejarah Sarajevo dijadwalake gabung karo jaringan global Qatar Airways sing berkembang amarga maskapai sing menang penghargaan ngumumake kutha Balkan sing misuwur saiki bakal diluncurake ing wulan Oktober minangka bagean saka rencana ekspansi Qatar Airways.

Ibukutha Bosnia lan Herzegovina saiki dadi tujuan sing paling anyar kanggo para wisatawan plesir, nggabungake sejarah sing apik karo swasana modern kanggo nawakake campuran budaya sing unik. Pengunjung bisa ngrasakake pemandangan kutha lan gunung-gunung ing saubengé saka salah sawijining platform ndeleng Sarajevo, lan ngunjungi Baščaršija, sawijining bazaar Ottoman ing tengah-tengah kutha sing ngatonake akeh pemandangan sejarah lan budaya sing apik.

Pengumuman dina iki babagan layanan kaping papat mingguan anyar, sing diwiwiti tanggal 31 Oktober, minangka bagean saka ekspansi maskapai kasebut menyang Eropa Wétan, kanthi ngluncurake layanan papat kali seminggu menyang Skopje uga penerbangan saben dinane menyang Prague, Czech. Republik lan Kyiv, Ukraina bakal diwiwiti pungkasan wulan iki.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker ujar: "Peluncuran penerbangan menyang Sarajevo minangka langkah penting kanggo nambah kehadiran kita ing Eropa Wétan, lan bakal menehi rute kanggo para penumpang kanggo rute anyar lan apik kanggo lan saka kutha sing apik banget iki. Iki uga minangka bukti nyata saka komitmen terus-terusan kanggo nggedhekake jaringan global. Nambahake Sarajevo menyang jaringan global kita bakal ngidini para penumpang ing Bosnia-Herzegovina nyambung menyang luwih saka 150 tujuan ing saindenging jagad liwat hub bintang lima, Bandara Internasional Hamad. ”

Layanan antara Doha lan Sarajevo bakal dioperasikake kaping papat seminggu karo Airbus A320, sing nduwe 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi. Uga ngrasakake layanan penerbangan sing menang ing Skylinex Airline of the Year 2017, penumpang sing mabur uga duwe akses menyang Oryx One, sistem hiburan ing Qatar Airways sing nawakake film blockbuster paling anyar, kothak TV set, musik, game lan liya-liyane.

Setahun sing apik kanggo maskapai kasebut terus ana 26 peluncuran tujuan anyar sing bakal ditindakake sajrone sisa taun 2017 lan nganti taun 2018, kanthi penerbangan anyar diwiwiti menyang Canberra, Australia; Chiang Mai, Thailand; Rio de Janeiro, Brasil; San Francisco, AS; lan Santiago, Chili, kanggo sawetara jeneng.

Qatar Airways, maskapai nasional Negara Bagian Qatar, minangka salah sawijining maskapai paling cepet sing ngoperasikake salah sawijining armada paling enom ing donya. Saiki ing taun operasi kaping 20, Qatar Airways duwe armada modern 200 pesawat sing mabur menyang tujuan bisnis lan santai ing enem bawana.

Jadwal penerbangan Doha - Sarajevo:

Papat kaping seminggu

Doha (DOH) menyang Sarajevo (SJJ) QR293 mangkat jam 06:40 tekan 10:40

Sarajevo (SJJ) menyang Doha (DOH) QR294 mangkat jam 11:40 jam 18:55

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov