Airlines Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat Warta Breaking Mongolia News wong Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Administrator FAA pidato ing konferensi penerbangan sipil Asia-Pasifik ing Mongolia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Administrator Federal Aviation Administration (FAA) Michael P. Huerta, nalika konferensi ing konferensi penerbangan sipil Asia-Pasifik ing Mongolia dina iki, ujar manawa FAA lan mitra Asia-Pasifik kudu terus kerja sama kanggo ningkatake operasi pengawasan lan sistem sertifikasi sing bakal njamin keamanan para penumpang ing jagad iki yen panjaluk saya tambah.

Proyek FAA sing sajrone 20 taun, jumlah penumpang sing plancongan antarane wilayah Asia-Pasifik lan AS mung bakal nambah 120 persen.

"Kanthi nuduhake data lan praktik paling apik ing saben liyane, kita wis mbuktekake manawa keamanan ora ana wates," ujare Huerta. "Penting, yen kita kudu kerja bareng kanggo nggayuh permintaan sing tambah iki lan ngeterake tingkat keamanan lan konsumen layanan lan bisnis ing kalorone Pasifik."

Pemimpin penerbangan kumpul ing Konferensi Umum Jenderal Penerbangan Sipil Asia-Pasifik kanggo ngrembug babagan masa depan penerbangan sipil ing wilayah Asia-Pasifik. AS wis kerja sama karo wilayah kasebut wiwit madeg kantor penerbangan sipil ing Tokyo ing taun 1947.

Bekerjasama karo forum kayata Kerjasama Ekonomi Asia-Pasifik (APEC) lan Asosiasi Bangsa Asia Tenggara (ASEAN), FAA ngupayakake nambah efisiensi lalu lintas udhara ing wilayah kasebut. Contone, liwat keterlibatan karo ASEAN, FAA ngupayakake negesake nilai operasional nuduhake informasi lintas-wates antarane negara-negara Asia.

Kanthi APEC, FAA wis standarisasi lan ngetrapake teknologi manajemen aliran lalu lintas sing inovatif lan praktik paling apik kanggo nyuda pemisahan lan aliran lalu lintas sing luwih lancar. FAA uga ndhukung inisiatif regional kanggo ngetrapake prosedur Navigasi Berbasis Kinerja sing luwih akeh, sing nyepetake rute penerbangan, ngirit wektu, lan nyuda emisi.

Pemimpin kaloro wilayah kasebut setya ningkatake efisiensi sistem penerbangan saben negara nalika teknologi anyar terus mbentuk maneh operasi lalu lintas tradisional lan udara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov