24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Oman Breaking News Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Penerbangan Qatar Airways pertama sing ora mandheg Doha-Sohar tekan bandara Sohar

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penerbangan tanpa henti Qatar Airways pisanan saka Doha menyang Sohar saiki diwiwiti ing Bandara Sohar, ngresmekake tujuan paling anyar kanggo maskapai sing menang penghargaan ing Timur Tengah, lan tujuan kaping telu ing Kesultanan Oman.

Kepala Petugas Komersial Qatar Airways, Pak Ehab Amin, sing lelungan ing pesawat perdana, disambut dening Tuan Ali bin Fahd Al Hajri, Duta Besar Qatar ing Oman, lan pejabat saka Oman Bandara Management Company (OAMC), kalebu Kepala Operasi Operasi, Pak David Wilson; Operasi Komersial Manajer Umum, Syekh Samer Ahmed Al Nabhani; Operasi Manajer Umum, Pak Ali Zaid Al Balushi; Teknologi Informasi lan Komunikasi Manajer Umum, Dr. Moaman Mohammed Al Busaidi lan pejabat pamrentahan Gubernur Al Batinah.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Mulia Akbar Al Baker ujar: "Kita seneng nambah Sohar menyang jaringan rute global. Kita ngluncurake layanan menyang Kesultanan Oman udakara 17 taun kepungkur, lan wiwit iku, kita wis nambahake frekuensi tambahan saben taun kanggo nampung panjaluk tambah kapasitas ing negara sing apik iki, sing misuwur budaya tradisional lan kehangatan masarakat Omani. Saiki penumpang saka Sohar duwe kesempatan kanggo nemu layanan pemenang penghargaan, ngubungake menyang macem-macem tujuan liburan musim panas sing populer. "

Sohar minangka kutha sing misuwur kanthi budaya tradisional Omani lan pantai sing apik. Minangka kutha Kesultanan Oman paling gedhe ing gubernur Al Batinah Utara lan pusat pengiriman utama negara kasebut, kutha pesisir sing padhang iki nawakake macem-macem papan wisata lan kegiyatan, utamane olahraga banyu kayata nyilem, snorkeling, lan asrama layang-layang. Para pembeli ora bakal kepengin kejawab souq ing kutha kasebut, sing nawakake kerajinan tangan tradisional Omani uga barang-barang kulit, keramik, minyak wangi, jamu lan madu.

Perusahaan Eksekutif Manajemen Oman, Kepala Eksekutif, Syekh Aiman ​​bin Ahmed Al-Hosni ujar: "Kita seneng nyambut Qatar Airways minangka mitra strategis anyar ing Sohar, sing duwe peran penting ing model bisnis Kesultanan Oman, lan saiki dadi omah kanggo akeh proyek sing sukses sing diterapake dening Pamrentah Omani. "

Syekh Aiman ​​bin Ahmed Al-Hosni nambah: "Rute langsung anyar antara Doha lan Sohar sing dioperasikake Qatar Airways minangka tambahan prestisius kanggo operasi Bandara Sohar. Kita bakal mesthekake yen kabeh penumpang duwe pengalaman lelungan sing lancar lan gampang. ”

Maskapai iki bakal ngoperasikake telung penerbangan mingguan ing antarane Doha lan Sohar, sing ndadekake total kapasitas Oman dadi 59 penerbangan mingguan. Qatar Airways pisanan miwiti layanan menyang Kesultanan Oman kanthi ngluncurake penerbangan menyang ibukutha, Muscat ing taun 2000. Ing 2013, Salalah ditambahake karo jaringan maskapai sing dadi tujuan kaping loro ing Kesultanan Oman. Maskapai sing menang penghargaan saiki ngoperasikake limang penerbangan saben dina antarane Doha lan Muscat, lan telung penerbangan bali saben dina ing rute Doha-Salalah.

Rute anyar menyang Sohar bakal dilayani karo pesawat Airbus A320, sing nduwe 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi.

Maskapai Penerbangan Tahun 2017, sing dianugerahi Skytrax, duwe macem-macem tujuan anyar sing direncanakake kanggo sisa taun iki lan 2018, kalebu Canberra, Australia; Chiang Mai, Thailand; Rio de Janeiro, Brasil; San Francisco, AS; lan Santiago, Chili, kanggo sawetara jeneng.

Qatar Airways wis nampa pirang-pirang penghargaan ing taun iki, kalebu Maskapai Penerbangan taun dening Skytrax World Airline Awards 2017 sing prestisius, sing dianakake ing Paris Air Show. Iki kaping papat Qatar Airways diwenehi pengakuan global iki minangka maskapai paling apik ing donya. Saliyane dipilih dadi maskapai penerbangan paling apik dening para pelancong saka saindenging jagad, maskapai penerbangan Qatar uga menang akeh penghargaan utama ing upacara kasebut, kalebu maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah, Kelas Bisnis Terbaik ing Dunia lan Lounge Kelas Pertama Terbaik Dunia.

Jadwal Penerbangan:

Doha - Sohar

Selasa, Kamis, Setu

Doha (DOH) menyang Sohar (OHS) QR 1132 mangkat jam 13:35 jam 16:10

Sohar (OHS) menyang Doha (DOH) QR 1133 mangkat jam 17:10 jam 18:00

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov