Asosiasi Warta Bhutan Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Pariwisata Bhutan nyedhaki Big Apple kanthi eTN lan koktail ing misi PBB

bhutan
bhutan
ditulis dening editor

eTurboNews seneng ngumumake kemitraan sing anyar karo Kerajaan Bhutan. Resepsi koktail ing misi Bhutan ing New York bakal diatur kanthi kerja sama karo tim eTN tanggal 22 Agustus jam 6:00 sore.

Pitung puluh agen perjalanan New York bakal gabung karo 10 wartawan perjalanan paling dhuwur, bebarengan karo eTN lan Pak Karma Choeda, Charge d'affaires saka Misi Tetap Kerajaan Bhutan menyang PBB ing New York.

Ibu Chimmy Pem, Direktur Dewan Pariwisata Bhutan, bakal ing New York kanggo mangsuli pitakon babagan Bhutan. Tuan rumah yaiku Pak Karma Choeda, Charge d'affaires kanggo misi permanen.

Profesional industri pariwisata lan media ing New York sing pengin melu bisa ndhaptar ing etn.travel/bhutan

Ibu Pem ujar: "Pamrentah Kraton Bhutan ngakoni manawa pariwisata bisa mbantu ningkatake pangerten ing antarane masarakat lan nggawe tali persahabatan sing luwih raket adhedhasar apresiasi lan ngajeni budaya lan gaya urip sing beda.

“Pariwisata ing Bhutan saiki minangka bisnis sing apik sing dipandu dening kabijakan dhasar turisme 'Nilai Tinggi, Rendah'. Alesan saka kebijakan pariwisata nasional yaiku kanggo promosi pariwisata kanthi cara sing berkelanjutan sing bakal nyukupi kabutuhane para turis lan tujuan saiki kanthi nglindhungi lan ningkatake kesempatan kanggo mbesuk. Kanthi tembung liya, pariwisata ing Bhutan didhasarake karo prinsip keberlanjutan, tegese pariwisata kudu ramah lingkungan lan ekologis, bisa ditrima kanthi sosial lan budaya, lan bisa ditrapake kanthi ekonomi. Etos iki bakal ndukung kabeh kegiatan pariwisata ing negara kasebut amarga selaras karo gegayuhan Kabegjan Nasional Kasar.

"Implementasi kabijakan kasebut bakal dadi tanggung jawab bareng sing mbutuhake komitmen lan partisipasi saben pihak lan pancen pengunjung. Pendekatan sing tanggung jawab kaya ngono mung bisa nggayuh potensi industri pariwisata sing sejati. ”

Dewan Pariwisata Bhutan minangka organisasi pariwisata apeks sing diwajibake ngawasi pangembangan pariwisata ing Bhutan. Iki minangka agensi otonomi sing dipimpin dening Perdana Menteri kanthi perwakilan sing adil saka industri umum lan swasta minangka anggota Dewan. Sawetara fungsi utamane yaiku: nggawe kebijakan, pemasaran lan promosi, infrastruktur lan pangembangan produk, lan ngawasi lan peraturan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.