24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia News Warta Breaking Norwegia Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Reykjavik, Oslo lan Trondheim minangka tujuan nyewa mobil paling apik ing Eropa

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-46
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-46
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kutha Oslo lan Trondheim ing Norwegia kalebu tujuan sing paling larang ing Eropa kanggo nyewa mobil, miturut survey paling anyar saka perusahaan penyewaan mobil.

Survei kasebut mbandhingake rega sewa mobil kanggo 50 tujuan ing saindenging Eropa ing wulan Agustus 2017. Kanggo survey, bandara utama saben tujuan dadi titik pick-up lan drop-off.

Ing Trondheim, pengunjung bisa ngarep-arep ngenteni rata-rata € 342 saben minggu (6 dina sewa) kanggo mobil sing paling murah. Kangge ing Oslo, ibukutha nasional, rega sewa rata-rata mung luwih murah € 328 saben minggu. Nyatane, miturut survey, mung siji tujuan ing Eropa sing luwih larang tinimbang loro kutha Norwegia - ibukota Islandia, Reykjavik, kanthi rata-rata € 345 saben minggu.

Ibu kota Finlandia Helsinki rangking minangka tujuan paling larang kanggo sewa mobil kaping 5, kanthi rata-rata € 287 saben minggu. Yunani diwakili kanthi apik, kanthi Athena, Tesalonika, Kreta lan Heraklion kabeh ditampilake ing 10 tujuan utama survey kasebut.

Tabel ing ngisor iki nuduhake 10 tujuan sing paling larang ing Eropa kanggo nyewa mobil nalika musim panas. Harga sing ditampilake nggambarake tarif mingguan rata-rata kanggo mobil sewa sing paling murah ing saben tujuan sajrone periode 1-31 Agustus 2017.

1. Reykjavik (Islandia) Euro € 345
2. Trondheim (Norwegia) Euro € 342
3. Oslo (Norwegia) Euro € 328
4. Athena (Yunani) Euro € 293
5. Helsinki (Finlandia) Euro € 287
6. Tesalonika (Yunani) Euro € 278
7. Kreta (Yunani) Euro € 275
8. Heraklion (Yunani) Euro € 244
9. Cagliari (Italia) Euro € 203
10. Palmero (Italia) Euro € 198

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov