Airlines Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Pesawat tempur jet tempur Angkatan Laut AS F-18 ing Bandara Internasional Bahrain, diusir pilot

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-6
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-6
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kerusakan mesin nyebabake pilot pesawat tempur AS kanggo nyopot saka pesawat nalika pendaratan darurat ing Bandara Internasional Bahrain. Pilot kasebut budhal saka supercarrier AS ing Teluk sadurunge kedadeyan kasebut dina Setu.

Penundaan dilaporake dening penumpang ing bandara sawise kedadeyan kasebut. Gambar nuduhake F / A-18E ing jejere landasan pacu sing dipasang ing sak swiwine.

Pesawat kasebut wis ngrencanakake ngalih menyang Sheik Isa Airbase amarga kerusakan kasebut. Nalika iki ora bisa ditindakake, mula mlebu ing Bandara Internasional Bahrain, armada ke-5 Angkatan Laut AS ujar ing sawijining pernyataan.

"Amarga kesalahan, pesawat kasebut ora bisa mandheg ing landasan pacu lan pilot sing metu saka pesawat nalika metu saka landasan pacu," ujare pernyataan kasebut.

Menteri Perhubungan lan Komunikasi Bahrain negesake kedadeyan kasebut, ujar ora ana cilaka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov