Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Burkina Faso Plancongan Bisnis Industri Hospitality wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Serangan teror kaping pindho ing hotel sing padha, cafe sing padha kanggo mateni turis putih

wong gun
wong gun
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kedadeyan ing hotel sing padha, ing papan sing padha. Teror kaping pindho ing industri pariwisata lan pariwisata kedadeyan dina Minggu ing restoran Turki ing Splendid Hotel bintang papat ing Avenue Kwame Nkrumah, Ouagadougou, Burkina Faso. eTurboNews kacarita babagan serangan agawe pisanan sing nglibatake luwih saka 130 wong.

Saiki 6 wong Kanada, 4 wong Ukraina, uga pengunjung Amerika kalebu 28 wong sing tiwas ing serangan teror ing Ouagadougou, ibukutha negara Afrika Burkina Faso.

Tujuane para panyerang yaiku mateni "wong kulit putih", lan iki kalebu bocah wadon umur 9 taun.

Sawetara 18 negara sing warga negara tiwas wis ngluncurake dhaptar korban.

Iki minangka serangan brutal lan kahanan sandera, sing diwiwiti pungkasan dina Jumuah lan terus dilakoni ing Setu ing Hotel Splendid mewah, yaiku restoran Turki lan kafe ing sacedhake.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.