Airlines Breaking News Internasional Ngeculake Warta Maroko Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Agadir nambahake jaringan Afrika Bandara Budapest

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sawise miwiti taun kasebut tanpa layanan langsung menyang Maroko, Bandara Budapest bakal mungkasi 2017 karo rong kutha saka negara Afrika Lor ing peta tujuane, amarga Wizz Air ngupayakake miwiti penerbangan menyang Agadir tanggal 31 Oktober. Sadurunge mung mabur karo layanan charter saka gateway Hongaria, kutha sing ana ing pinggir Samodra Atlantik bakal nampa penerbangan kaping pindho saben minggu (Selasa lan Setu), dioperasikake karo armada A180 maskapai murah.

"Kita wis ngluncurake 14 layanan anyar ing taun iki - tambahan Agadir musim salju iki tegese saiki uga duwe 14 rute sing diumumake nanging durung diwiwiti ing W17 / 18 lan sateruse," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest. "Kanthi operasi menyang Marrakech sing wis diumumake wiwit musim salju iki, aku seneng banget bisa nyekseni ekspansi luwih lanjut ing wates pembangunan jaringan anyar iki. Mesthi dadi pasar sing ndeleng kesempatan liyane kanggo tuwuh. ”

Minangka asil saka sektor penerbangan 3,100 kilometer menyang kutha Maroko, Wizz Air saiki bakal nawakake 67 tujuan saka ibukota Hungaria. Ing babagan kapasitas kanggo negara Afrika Lor, Budapest bakal nyedhiyakake para wisatawan kanthi 1,500 kursi mingguan rong arah, utawa total luwih saka 32,000 kursi ing W17 / 18. Agadir gabung karo layanan rutin menyang Algiers, Kairo, Hurghada lan Marrakech sing ditawakake menyang Afrika Lor saka bandara taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov