24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Irak News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Irak lan Arab Saudi kanggo mbukak maneh nyebrang tapel wates Arar ditutup suwene 27 taun

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Arab Saudi lan Irak ngrencanakake mbukak perbatasan Arar kanggo perdagangan kanggo kaping pisanan wiwit taun 1990, nalika ditutup sawise negara kasebut ngilangi hubungan sawise mlebu Saddam Hussein ing Kuwait, lapor media lokal Saudi, Selasa.

Pejabat tur ing situs kasebut dina Senin lan ngobrol karo para jamaah agama Irak, sing suwene 27 taun mung bisa ngakses nyebrang saben taun sajrone musim haji, lapor koran Mekkah.

Gubernur propinsi Anbar kidul-kulon Irak ujar manawa pamrentah Irak wis nyebarke pasukan kanggo nglindhungi rute ara-ara samun sing tumuju Arar.

Pengumuman kasebut ngetrapake keputusan kabinet Saudi dina Senin kanggo nggawe komisi perdagangan gabungan karo Irak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov