24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality India Breaking News Warta Industri Rapat News Warta Breaking Makedonia Lor wong Warta Breaking Serbia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Anggur & Roh

Balkan target pasar njaba India saya akeh

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Balkan minangka wilayah Eropa paling anyar sing target pasar njaba India sing saya akeh.

Bulgaria, Serbia lan Makedonia, masing-masing duwe atraksi sing khas, nduwe kampanye ing India kanggo nggawe kesadaran luwih akeh ing antarane para agen India lan wisatawan.

Bayko Baykov, manajer umum, lan Stefan Kirov, manajer senior, Bohemia DMC, ujar manawa ing Delhi tanggal 16 Agustus manawa wilayah kasebut duwe sawetara obyek wisata umum lan spesifik kanthi tur sing dirancang kanthi apik.

Kirov negesake manawa faktor biaya iku penting banget, amarga biaya plancongan, uga blanja lan anggur, luwih murah ing Bulgaria lan tujuan Balkan liyane tinimbang ing pirang-pirang wilayah ing Eropa. Iki bakal dadi insentif sing apik kanggo para turis India.

Spa, ski, museum terbuka, kasino lan atraksi liyane, uga industri parfum lan anggur, luwih murah ing negara-negara Balkan.

Pariwisata musim salju ing Bulgaria uga duwe prospek sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India