Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Perdana Menteri Bahrain Seda ing Klinik Mayo AS

king
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Perdana Menteri Bahrain sing wis suwé, Sheikh Khalifa bin Salman Al Khalifa tilar donya, lapor media negara. Dheweke umur 84.

Badan Berita Bahrhain dikirim esuk iki:

Kanthi dhawuhe saka Paduka Raja Hamad bin Isa Al Khalifa, Pengadilan Kraton duka Pangeran Pangeran Khalifa bin Salman Al Khalifa, Perdana Menteri, sing tilar donya esuk iki ing Rumah Sakit Mayo Clinic ing Amerika Serikat.

Upacara penguburan kasebut bakal ditindakake sawise mulihake jenazah, lan pemakamane diwatesi kanggo sawetara sedulur.

HM Raja mrentah pengumuman sedhih resmi sajrone seminggu nalika panji bakal dipasang ing tiang setengah tiang.

Kementerian lan departemen pemerintah bakal ditutup telung dina wiwit dina Kamis.

Muga-muga Allah nylametake nyawane almarhum kanthi tentrem salawas-lawase. Saka Allah kita teka lan menyang Allah kita bali.

Pemimpin UEA ngirim pesen ucapan sungkawa marang Raja Hamad bin Isa Al Khalifa saka Bahrain amarga tiwase Pangeran Khalifa bin Salman Al Khalifa, Perdana Menteri.

Baginda, Raja Hamad bin Isa Al Khalifa, nampi ucapan sungkawa saka Amir Kuwait, HH Shaikh Nawaf Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah, amarga wafat saka Perdana Menteri, Pangeran Khalifa bin Salman Al Khalifa.

HH Shaikh Nawaf ngaturaken sungkawa dhumateng Raja Raja, ndedonga dhumateng Allah ingkang Moho Kuwasa supaya masrahake nyawane Perdana Menteri HRH kanthi tentrem abadi.

HM Raja nampa kabel sing padha saka Pangeran Mahkota Kuwait, HH Shaikh Mishaal Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah, lan Perdana Menteri, HH Shaikh Sabah Khalid Al-Hamad Al-Sabah.

Khalifa, 84 taun, pamane Raja Hamad bin Isa al-Khalifa, njabat dadi perdana menteri wiwit kerajaan pimpinan pimpinan Muslim Sunni ngumumake kamardikan saka Inggris ing taun 1971, meh setengah abad. Kulawarga al-Khalifa mrentah wiwit 1783.

Syekh Khalifa minangka salah sawijining perdana menteri paling dawa ing donya sing nuntun pamrentahan negarane wis puluhan taun lan tahan saka demonstrasi Arab Spring 2011 sing nuntut ngilangi tuduhan korupsi.

Panjaluk gasp terakhir saka HE. Kandidat Shaikha Mai Al Khalifa saiki dadi Sekretaris Jenderal UNWTO tepat waktu. Perdana Menteri Syekh Khalifa bin Salman Al Khalifa lan HE. Shaikha Mai Al Khalifa minangka kanca pribadi sing raket

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.