Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Gempa skala 6.4 ing Fiji

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-8
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-8
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa bumi kuat ngguncang wilayah Fiji saiki.

Laporan Gempa Awal:

Gedhene 6.4

Tanggal-Tanggal • 19 Agustus 2017 02:00:52 UTC
• 19 Agustus 2017 02:00:52 cedhak pusat gempa

Lokasi 17.965S 178.850W

Jerone 538 km

Jarak • 194.4 km (120.5 mi) E ing Levuka, Fiji
• 254.6 km (157.8 mi) SE saka Labasa, Fiji
• 287.4 km (178.2 mi) S saka Suva, Fiji
• 371.7 km (230.4 mi) E saka Ba, Fiji
• 392.4 km (243.3 mi) E saka Lautoka, Fiji

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 9.9 km; Vertikal 5.5 km

Parameter Nph = 99; Dmin = 949.3 km; Rms = 0.97 detik; Gp = 40 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov