Bhutan Breaking News Warta Breaking Travel Kuliner budaya Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Anggur & Roh

KTT Pariwisata eTN Bhutan rampung karo omah lengkap ing New York

BHFL
BHFL
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Akeh panganan lan anggur Bhutan sing narik luwih saka 100 agen perjalanan, operator tur, lan wartawan ing bengi iki digawe omah lengkap ing Misi kanggo Kerajaan Bhutan menyang PBB ing New York.

Direktur Dewan Pariwisata Bhutan bebarengan karo direktur pemasaran, Damcho Rinzin, nyedhiyakake pandangan Pamrentah Kerajaan Bhutan sing ngetrapake kabijakan sing nduweni nilai tinggi, turis / dampak sing kurang, sing tujuane nggawe citra eksklusif lan ngasilake dhuwur kanggo Bhutan.

Bhutan dikenal minangka an tujuan plancongan eksklusif adhedhasar Nilai-nilai Kebahagiaan Nasional Kasar (GNH).

Wong sing paling seneng nalika wengi Selasa yaiku kepala PATA New York Bab Simone Bassous. Dheweke dadi pemenang plancongan 5 dina suwene kanggo loro menyang Bhutan.

Acara Cocktail lan Dinner KTT Bhutan New York pertama diatur lan dipromosekake dening eTurboNews (eTN) lan dirawuhi dening penerbit Juergen Steinmetz, lan kepala editor eTN Wines.travel, Dr. Elinor Garely.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.