Asosiasi Warta Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pemimpin ijo ing Ghana: Mövenpick Ambassador Hotel Accra

Pilih basa sampeyan
greenglobetwo
greenglobetwo
ditulis dening editor

Mövenpick Ambassador Hotel Accra minangka hotel bintang 5 kontemporer sing ana ing oasis kutha ing distrik bisnis pusat Ghana. Pusat Keuangan Accra, Pusat Perdagangan Dunia, Pusat Konferensi Internasional lan Pelayanan Pemerintah kabeh cedhak.

Mövenpick Ambassador Hotel Accra bangga ngumumake Sertifikasi Green Globe kaping enem sing berturut-turut. Loro-lorone manajemen lan staf wis kerja sama kanggo ningkatake target sustainable hotel. Asile, skor audit umume wis mundhak saka 73% dadi 81% dibandhingake taun sadurunge.

Axel Hauser, General Manager Mövenpick Ambassador Hotel Accra ujar: "Aku bangga banget karo prestasi tim lan ngerti yen butuh akeh kerja lan dedikasi kanggo nggayuh asil hebat iki. Penghargaan Sertifikasi Green Globe nuduhake komitmen jangka panjang hotel kanggo kesinambungan, nglibatake lan ndhidhik kabeh tim babagan carane bisa nggawe prabédan. ”

Ing upaya supaya bisa nggunakake sumber daya kanthi berkelanjutan, hotel kasebut nandur modal luwih saka setengah yuta dolar dadi enem proyek khusus sing tujuane nyuda konsumsi energi sajrone jangka panjang. Iki kalebu pangalihan uap saka ketel menyang dehumidifier hotel kanggo nyuda energi sing digunakake kanggo pemanasan dehumidifier, instalasi sistem pendinginan adiabatic lan sistem manajemen pabrik chiller, pamulihan panas saka chiller, koreksi faktor daya chiller lan instalasi programer siklus tugas dipasang ing pompa kolam renang.

Selaras karo inisiatif kesinambungan global Mövenpick Hotels and Resorts, Mövenpick Ambassador Hotel menehi bali menyang komunitas kasebut kanthi ngatur macem-macem acara. Para tamu kasurung kanggo ndhukung acara penggalangan dana Desember pungkasan. Asil saka iki banjur digunakake kanggo nganakake pesta Natal lan acara olahraga kanggo bocah-bocah saka Kinder Paradise ing Dina Tinju, tanggal 26 Desember. Hotel kasebut uga ngundang Peluang kanggo Bocah, sawijining LSM kanggo bocah-bocah lurung-lurung ing Accra kanggo melu upacara pencahayaan Natal. Kanggo ngewangi wong-wong sing butuh, sumbangan panganan diwenehake menyang rumah sakit Putri Marie Louis lan seprei lan seprei pensiun disumbang kanggo ndhukung leprosarium lokal.

Sawetara sesi pelatihan dianakake kanggo staf saka kabeh departemen dening Manajer Inovasi kontraktor sampah properti, Jekora Ghana Limited kanggo nyengkuyung prosedur pamisahan sampah sing luwih apik ing antarane karyawan. Ing taun 2016, hotel kasebut kanthi sukses nambah jumlah kertas lan karton sing didaur ulang 71% (5,026 kg) miturut Laporan Pangoptimal Hotel sing dikompilasi karo mitra pilihan Green Globe FARNEK Timur Tengah.

Pamilik anyar properti kasebut, Quantum Global, tetep komitmen kanggo ndhukung inisiatif keberlanjutan hotel kanggo mesthekake yen properti kasebut tetep dadi pemimpin keberlanjutan ing wilayah Afrika Sub-Sahara.

Mövenpick Hotels & Resorts, sawijining perusahaan manajemen hotel kelas atas internasional kanthi luwih saka 16,000 anggota staf, diwakili ing 24 negara kanthi 83 hotel, resort lan kapal pesiar Nil sing saiki digunakake. Udakara 20 properti direncanakake utawa lagi dibangun, kalebu ing Chiang Mai (Thailand), Bali (Indonesia) lan Nairobi (Kenya).

Fokus ngembang ing pasar inti ing Eropa, Afrika, Timur Tengah lan Asia, Hotel & Resor Mövenpick spesialisasi ing hotel bisnis lan konferensi, uga resor liburan, kabeh nuduhake rasa seneng lan ngurmati komunitas lokal. Warisan Swiss lan kantor pusat ing Swiss pusat (Baar), Mövenpick Hotel & Resorts semangat banget nyedhiyakake layanan premium lan rasa seneng kuliner - kabeh duwe sentuhan pribadi. Komitmen kanggo ndhukung lingkungan sing berkelanjutan, Mövenpick Hotel & Resorts wis dadi perusahaan hotel sing paling disertifikasi Green Globe ing saindenging jagad.

Perusahaan hotel duweke Mövenpick Holding (66.7%) lan Grup Kerajaan (33.3%). Kanggo informasi luwih lengkap, bukak movenpick.com

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.