24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Algiers, Kiev, Miami, Phuket, Seychelles, Tbilisi lan Warsaw

Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Algiers, Kiev, Miami, Phuket, Seychelles, Tbilisi lan Warsaw
Qatar Airways nerusake penerbangan menyang Algiers, Kiev, Miami, Phuket, Seychelles, Tbilisi lan Warsaw
ditulis dening Harry S. Johnson

Qatar Airways'armada pesawat modern-hemat bahan bakar modern wis bisa terus mabur ing saindhenging pandemi lan terus mbangun jaringan sing njaga posisine minangka maskapai internasional utama sing nyedhiyakake konektivitas global. Maskapai kasebut bakal nerusake penerbangan lan nambah layanan menyang sawetara tujuan ing minggu ngarep, kalebu:

  • Algiers (rong penerbangan mingguan wiwit 13 November)
  • Chicago (mundhak dadi sangang penerbangan mingguan wiwit 15 November)
  • Kiev (telung penerbangan mingguan wiwit 18 Desember)
  • Miami (rong penerbangan mingguan wiwit 14 November)
  • New York (mundhak dadi 14 penerbangan mingguan wiwit 14 November)
  • Phuket (rong penerbangan mingguan wiwit 4 Desember)
  • Seychelles (telung penerbangan mingguan wiwit 15 Desember)
  • Tbilisi (penerbangan kaping siji diwiwiti 5 November)
  • Warsaw (telung penerbangan mingguan wiwit 16 Desember)

Operator nasional Negara Bagian Qatar uga bakal ngluncurake rong tujuan anyar ing wulan Desember kanthi penerbangan seminggu menyang Luanda, Angola wiwit tanggal 14 Desember lan papat penerbangan mingguan menyang San Francisco wiwit 15 Desember 2020.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng terus mbangun jaringan, nerusake rute lan nambah tujuan sing anyar. Kita wis dadi prioritas kanggo ora mung miwiti maneh kabeh tujuan sing wis ana sanalika bisa uga, nanging uga ngluncurake rute anyar. Armada pesawat teknologi maju sing maju kanthi teknologi wis ngidini kita ngarahake industri ngoperasikake luwih akeh frekuensi kanggo nyedhiyakake konektivitas lan fleksibilitas kanggo lelungan nalika dikarepake. Saiki ana luwih saka 700 penerbangan mingguan menyang luwih saka 100 tujuan, lan rencana nambah jaringan menyang luwih saka 125 tujuan ing pungkasan Musim Mangsa IATA, para penumpang bakal seneng luwih akeh pilihan kanggo plancongan nalika pengin liwat jagad, kanthi aman lan aman andal. "

Investasi strategis Qatar Airways ing macem-macem pesawat bermesin hemat bahan bakar, kembar, kalebu armada pesawat Airbus A350 sing paling gedhe, bisa terus mabur ing saindenging krisis iki lan nempatake kanthi tepat supaya bisa ngasilake perjalanan internasional sing tetep. Maskapai iki bubar ngirim telung pesawat Airbus A350-1000 sing canggih, nambah armada A350 dadi 52 kanthi umure rata-rata mung 2.6 taun. Amarga pengaruh COVID-19 ing panjaluk lelungan, maskapai kasebut nggawe armada Airbus A380 amarga ora bisa ditrapake lingkungan kanggo ngoperasikake pesawat gedhe kaya ing pasar saiki. Qatar Airways uga bubar ngluncurake program anyar sing ngidini para penumpang kanthi sukarela ngimbangi emisi karbon sing ana gandhengane karo lelungan nalika pemesanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.