Asosiasi Warta Breaking Georgia News Warta Breaking Travel Breaking News Zimbabwe China Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pemilihan Sekretaris Umum UNWTO: Georgia meksa kaping pindho marang China

Pilih basa sampeyan
ZurabCNTALiJinazo-1
ZurabCNTALiJinazo-1
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Minangka negara kaping papat sing paling kerep dibukak ing donya lan kanthi pasar metu gedhe manawa saben dewan pariwisata ing donya ngarep-arep bisa entuk pangsa pasar, industri kita ngarep-arep banget Majelis Umum UNWTO ke-22 (Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa), diwiwiti tanggal 11 September 2017 ing Chengdu, China.  
 

"Pentinge China minangka pendorong pembangunan pariwisata ora bisa disuda. Iku ora mung negara kaping papat sing paling sering dibukak ing donya, nanging dadi pasar sumber nomer siji ing saindenging jagad, uga pamimpin pariwisata domestik sing misuwur.

Angka kasebut, saliyane karo panguwasa Tiongkok terus ngakoni pariwisata minangka tihang strategis ekonomi nasional lan alat pangembangan sing efektif, ndadekake China dadi tuan rumah kanggo Majelis Umum UNWTO sabanjure, "ujare Sekretaris Jenderal UNWTO, Taleb Rifai.

Salah sawijining prioritas utama ing rapat Majelis Umum kaping 22 yaiku milih Sekretaris Jenderal UNWTO sing anyar. Sumber sing wis ditemtokake banget, sampurna Sekretaris Jenderal Pilihan, Zurab Pololikashvili, wis nggawe advance, perjalanan / misi selokan pungkasan menyang China, kanggo entuk dhukungan saka negara tuan rumah lan negara-negara tetangga.  
Perlu rong pertiga saka Majelis Umum pemungutan suara kanggo diratifikasi dadi Sekretaris Jenderal UNWTO sing anyar, sumber ngaku Calon sing Dipilih saka Georgia lan, kanthi kritis, pamrentahane, maneh melu campur karo pemilihan. Iki kiriman paling dhuwur ing pariwisata, kita percaya integritas lan etika bakal ana ing komunitas pamilih. Kita kabeh kudu percaya, utawa kabeh ilang.
Saka akun independen, cukup, bisa dipercaya lan didokumentasikake, iku gabungan saka rapat kamar mburi lan penawaran jabat tangan rahasia sing entuk Polalikashvili 18 suara Dewan Eksekutif sing kudu diajukake ing Majelis Umum ing Chengdu kanggo pamilihan pungkasan.  
 

Sumber sing apik wis negesake kaprigelan Calon Pilihan, sing ora tampil ing acara UNWTO sing direstoni sajrone proses kampanye kanggo Posisi Sekretaris Jenderal, bisa njupuk lan golek wektu kanggo lelungan menyang China sadurunge Majelis Umum sing penting banget iki.

Kiriman twitter tanggal 24 Juli dening "Georgia ing Spanyol" nuduhake calon nominasi Georgia saka UNWTO, Duta Besar Zurab Kiriman Polalikashvili karo Pak Li Jinzao, Ketua CNTA salaman ing ngarepe Otoritas Pariwisata Nasional China ing Beijing. Nominasi Georgia kanthi bangga nulis, dheweke ngarep-arep dhukungan saka China nalika menehi konfirmasi ing Chengdu.

Dikarepake duwe Perdana Menteri Georgia  Giorgi Kvirikashvili rawuh ing Majelis Umum UNWTO. 
Iki nggawe tekanan kaping pindho saiki kanggo Pamrentah Tiongkok lan Pak Li Jinzao supaya diganggu dadi keputusan dhukungan Zurab Polalikashvili
Rapat China iki bisa uga minangka langkah diplomatik sing kritis lan efek pariwisata lan lelungan ing skala global. Iki ora bakal diremehake.  
Nanging, kita duwe kapercayan manawa anggota pemilihan Majelis Umum UNWTO ora bakal dipengaruhi dening gangguan njaba. Kita duwe saben negara tuan rumah kapercayan, China, bakal nampani kabeh delegasi kanthi adil, anget, lan apik banget.
Chengdu, China minangka wektu pamrayogi kanggo UNWTO lan industri tunggal paling gedhe ing dunya bakal nonton kanthi tliti.
Mangga dipriksa maneh kanggo nganyari lan warta nalika nyoba mundur menyang Majelis 22 UNWTO ing Chengdu, China. Komentar
Kirimake cathetan, welcome saran, utawa ora ngrekam.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.