Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

W Scottsdale nunjuk General Manager anyar

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-12
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

W Scottsdale seneng ngumumake janjian saka David Cronin minangka General Manager kanggo properti Distrik Hiburan sing sregep, lan siji-sijine Hotel W ing Arizona.

Luwih saka 25 taun, David Cronin ngatur hotel lan resort ing saindenging jagad, saka Frankfurt nganti Miami, kabeh nalika menehi pengalaman siji-sijine kanggo tamu lan nggawa saben properti ing ngarep pasar masing-masing.

David saiki nggawe keahlian khusus lan semangat ing hotel butik kemewahan kanggo dadi General Manager W Scottsdale.

"W Scottsdale wis nggawe dheweke dadi hotspot lokal lan pimpinan acara inovatif, lan aku seneng melu properti sing energik dadi General Manager," jarene David Cronin. "Aku ngarep-arep bisa njaga karakter sing apik ing hotel iki nalika njelajah layanan lan program anyar sing bakal nyenengake para plancongan mewah saiki lan nggunakake paling maksimal ing tujuan ara-ara samun ing Skotlandia."

Paling anyar, David lenggah ing pucuk kalorone W Minneapolis The Foshay lan Le Méridien Chambers, ing kana dheweke lan tim nggawe loro hotel kanggo direnovasi kanthi akeh nalika dadi pamimpin pasar lan ADR.

Sadurunge Minneapolis, David dadi instruksi kanggo ndandani lan merek maneh Pantai Stanton South (hotel sing dikelola karo Marriott), ing kono dheweke mbukak dalan kanggo transformasi $ 20 yuta.

Nalika semana ing Stanton lan W, David ngasah kapinteran sing kuat kanggo ngerti nalika aturan kudu ditrapake kanggo entuk bathi bisnis. Kesediaan dheweke nggunakake sarung tangan tinju paribasan lan nyusun strategi ide anyar supaya getaran hotel tetep asli lan unik nggawe dheweke dadi pimpinan ing lapangan lan nggawe properti sukses.

Sajrone karir, sukses sukses Dawud kanggo macem-macem keramahan lan operasi F & B nyebabake macem-macem penghargaan bergengsi. Piyambakipun pikantuk Penghargaan Ketua Pencapaian Lingkaran Marriott, Pimpinan Acara Global Award taun, lan ing 2012 Manajer Umum Mustang Award kanggo Penghargaan Kepemimpinan Bisnis Cemerlang sajrone jabatane ing Houston Marriott Westloop dening Galleria.

Paling anyar, David nduwe perbaikan sing apik kanggo kepuasan tamu kanthi program inovatif lan energik sing ndadekake W Minneapolis dadi hotspot ing kutha kasebut, lan nuntun W Minneapolis - The Foshay kanggo menang Hotel Mewah Taun ing Amerika ing 2016.

Kanthi kepribadian sing metu, karisma lan ketekunan sing ora ana watese, David ora asing nalika nantang tantangan anyar. Pengabdian lan pandangane sing luar biasa nggawe transisi menyang W Scottsdale minangka langkah sing logis lan nyenengake kanggo manajer sing berpengalaman. Kanthi prilaku kuat lan kreatif sing didhukung dening dorongan lan motivasi sing kuat, David ngirim produk sing unggul kanggo para tamu lan bakal terus nindakake nalika nggoleki kemungkinan mewah ing W Scottsdale.

Gabung karo David ing perjalanan menyang Scottsdale yaiku garwane, Mirlande, lan putrine Kimorah umur 12 taun. Ing kalodhangan, David minangka pengendara sepeda sing seneng banget lan uga seneng nunggang motor lan hiking, kanthi cocog karo lanskap padang pasir sing beda-beda ing Skotlandia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov