Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam Plancongan Bisnis Myanmar Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Vietjet ngluncurake rute Hanoi - Yangon, Myanmar

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-16
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-16
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietjet bubar ngluncurake rute internasional paling anyar sing nyambungake Hanoi (Vietnam) karo Yangon (Myanmar). Upacara kasebut disaksi dening Pak Pham Binh Minh - Anggota Politburo, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Luar Negeri Vietnam lan para pejabat tinggi saka Vietnam lan Myanmar.

Peluncuran rute anyar kasebut waktune sampurna kanggo ngrampungake pasar lelungan booming ing kaloro negara kasebut lan dikarepake bisa ningkatake pariwisata lan bisnis potensial ing antarane rong negara kasebut. Upacara kasebut minangka agenda kunjungan resmi Nguyen Phu Trong, Sekretaris Jenderal Partai Komunis Komite Vietnam Vietnam ing Myanmar.

Rute Hanoi - Yangon dioperasikake saben dina kanthi wektu penerbangan 1 jam 55 menit saben sikil. Penerbangan mangkat menyang Yangon jam 12.05pm lan tekan jam 1.30pm (wektu lokal). Penerbangan bali diwiwiti jam 2.30 sore lan tekan ing Hanoi jam 4.55 sore (wektu lokal).

Hanoi saiki dadi link nomer loro saka Vietnam menyang Yangon, Myanmar sawise Kota Ho Chi Minh. Thanks kanggo kesamaan budaya, Vietnam lan Myanmar minangka tujuan utama investasi lan pembangunan ekonomi sing kuat. Link anyar iki saengga bisa menehi kontribusi tumrap pangembangan integrasi regional lan luwih bisa ningkatake perdagangan antarane rong negara kasebut.

Kanthi wektu mabur sing cocog lan tarif sing apik tenan, rute anyar kasebut uga menehi kesempatan sing apik kanggo Vietjet kanggo nggunakake panjaluk perjalanan sing luwih gedhe lan nawakake penumpang lokal lan turis internasional luwih akeh pilihan kanggo rencana plancane.

Yangon - kutha paling gedhe ing Myanmar misuwur para turis amarga budaya tradhisional lan kaendahane sing khas. Kutha iki uga duwe bangunan era kolonial paling gedhe ing wilayah kasebut lan dadi omah Pagoda Shwedagon sing paling apik - pagoda Buddha paling suci ing Myanmar. Monumen sejarah liyane, ing pusat kutha Yangon uga duwe macem-macem atraksi kanthi trotoar sing diaspal karo vendor panganan lan pasar terbuka sing warna-warni. Iki mesthi bisa nulungi pariwisata ing taun-taun pungkasan.

Hanoi - ibukutha Vietnam modern sing sipil ngalami transformasi kanthi cepet sajrone puluhan taun kepungkur. Dianggep minangka salah sawijining kutha Indochinese sing paling apik ing kolonial, lurung-lurung sing ana motor ing Hanoi bisa ditawakake kanggo pengunjung, saka taman lan museum sing apik banget nganti restoran pinggir jalan lan kopi kelas internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov