Asosiasi Warta Breaking Republik Dominika Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kabecikan komunitas ing Republik Dominika: Resor Catalonia Royal Bavaro

Pilih basa sampeyan
greenglobe333
greenglobe333
ditulis dening editor

Catalonia Royal Bavaro dununge ing Playas de Bavaro (Punta Cana) ing Republik Dominika.

Green Globe bubar nyathet maneh Catalonia Royal Bavaro kanggo taun kapindho amarga ngakoni komitmen resort kanggo manajemen lan operasi berkelanjutan.

Inisiatif sosial sing disponsori Catalonia Hotels & Resorts nyedhiyakake jalur urip sing dibutuhake banget kanggo warga lokal. Saben taun ing wayah Natal, nedha awan khusus dianakake kanggo udakara satus seket bocah saka Orfanato Niño y Niñas en Cristo, sawijining panti asuhan lokal. Saben bocah uga diwenehi hadiah Natal kanthi semangat musim kasebut. Ing taun kepungkur, udakara patang puluh staf dadi sukarelawan nyebarake gayeng Natal kanthi ngrayakake lan dolanan karo bocah-bocah sajrone acara sing nyenengake iki.

Catalonia Hotels & Resorts uga menehi bali menyang komunitas lokal kanthi ndhukung prakarsa "Mbangun Omah Kanggo Kulawarga sampeyan" sing menehi penghargaan marang anggota staf sing dines kanggo layanan sing dihargai. Tujuan proyek tahunan kasebut yaiku kanggo mesthekake yen saben karyawan entuk omah sing layak saengga bisa nambah taraf urip kanggo macem-macem kulawarga. Pitulungan kalebu gaweyan konstruksi lan desain interior, instalasi jedhing lan pawon lan perabotan anyar.

EcoCat, sawijining klompok ekologis, wiwitane didegake ing taun 2010 dening tim ing Catalonia Royal Bávaro lan Catalonia Bávaro kanggo nyuda konsumsi banyu lan listrik, lan nyuda pengaruh negatif saka operasi resor ing lingkungan.

"Liwat tim Ecocat, kita nyoba nyuda pengaruh kita marang lingkungan kanthi nindakake kegiatan ekologis sing melu klien internal lan eksternal kanggo nambah kesadaran," ujare Josmery Santana, Kepala Kualitas & Lingkungan ing resor kasebut.

Kanggo mengeti Dina Lingkungan Dunia, tim Ecocat nganakake reresik pantai ing sacedhake properti kasebut karo kanca-kanca liyane. Tujuan kegiatan kasebut yaiku kanggo nambah kesadaran babagan praktik ekologis sing apik sing mupangat kanggo kabeh wong.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.