Asosiasi Warta Breaking Georgia News Breaking News Spanyol Warta Breaking Travel China Breaking News Pitakonan Warta Industri Rapat wong Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Geoffrey Lipman: "Ya" utawa "Ora" ing Konfirmasi Jenderal Sekretaris UNWTO

Pilih basa sampeyan
GLipman
GLipman
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Profesor Geoffrey Lipman minangka mantan Asisten Sekretaris Jenderal UNWTO, Presiden WTTC pertama lan Direktur Eksekutif ing IATA Dheweke wis kenal lan kerja bareng paling ora 5 Sekretaris Jenderal, njabat dadi Asisten Sekretaris Jenderal UNWTO.

Dheweke ngubungi eTurboNews babagan sidhang konfirmasi sing bakal ditindakake kanggo Sekretaris Jenderal ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu pungkasan wulan iki.

Menteri Pariwisata saka luwih saka 120 negara ngarepake pemilihan UNWTO sing paling kontroversial sing bakal dikonfirmasi utawa ora dikonfirmasi Zurab Pololikashvili, calon saka Georgia.

Lipman ujar: "Ayo setuju kampanye kanggo nantang rekomendasi Sekretaris Jenderal Dewan Eksekutif wis nggawe pot ... apa wae motife.

"Aku mesthi ngupayakake komentar kanggo nambah sudut pandang" amicus curiae ". Nanging saiki kita bakal nyedhak babagan keputusan ing Chengdu, aku pengin njupuk gambar pungkasan.

"A) Yen Majelis ora menehi swara sing dibutuhake, Dewan Eksekutif kudu mbalekake proses kasebut lan ngluncurake maneh telusuran. Lan kanggo apa sing dadi pandhanganku ... dheweke kudu tumindak kanthi cepet-cepet. Dheweke kudu nyiyapake proses kanthi umum lan ngundang usulan BARU, kanthi lapangan main nominasi level. Dheweke uga bakal cerdas nggawe klompok sing tanggung jawab cilik kanggo njaga liwat pemilihan lan saenipun nggunakake dhukungan pencarian profesional.

“B) Yen Majelis menehi swara sing dibutuhake kanggo Zurab, para narasi kudu mundur lan nulungi dheweke supaya bisa entuk paling bathi saka UNWTO kanggo ngatasi tantangan eksternal lan internal sing gedhe sing diadhepi jagad lan sektor kita. Lan kalebu wartawan lan pelobi.

"Pungkasane, kanthi tantangan gedhe ing ngarep - utamane perubahan iklim eksistensial lan tanggapan cerdas - dheweke kudu takon manawa calon sing dipilih duwe kapasitas kanggo nyawiji lan nuntun sektor kita liwat moral geopolitik. Kita butuh pembalap Anglo-Sachon gratis ing game iki. ”
Prof Geoffrey Lipman …… .PUNWTO pendukung.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.