Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Guyana News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Otoritas Penerbangan Sipil Guyana (GCAA) pengin nerusake penerbangan

GCVA
GCVA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Otoritas Penerbangan Sipil Guyana (GCAA) wingi ngandhakake, dheweke kerja sama karo operator domestik kanggo nerusake operasi antar-jemput interior sing dibutuhake banget, sing ditundha dina Rebo kepungkur, sanajan warga komunitas pedalaman ing saindenging Guyana wis mbantah gangguan sing ditindakake.

Pratelan saka GCAA:

Sawise penundaan operasi pesawat ulang-alik kanggo operator udara domestik tanggal 30 Agustus 2017, Otoritas Penerbangan Sipil Guyana (GCAA) bekerjasama karo operator udara domestik kanggo mriksa lan nyetujoni dokumen kabijakan lan prosedur kanggo nindakake operasi antar-jemput.
GCAA nggunakake limang tahap proses Organisasi Penerbangan Sipil Internasional kanggo nyetujoni manual operator babagan operasi antar jemput. Proses kasebut mbutuhake 1) Tahap pra-aplikasi, 2) Tahap aplikasi, 3) Evaluasi dokumen, 4) Demonstrasi lan Inspeksi lan 5) Sertifikasi.
GCAA ngerti pengaruh sosio-ekonomi suspensi utamane kanggo warga pedalaman. Pejabat GCAA ngupayakake apa wae kanggo ngevaluasi pengiriman sing digawe dening operator. Nganti saiki pangiriman ditampa dening GCAA saka National Air Transport Association (NATA) lan Trans Guyana Airways.
Kabeh dina dina iki tanggal 2 September 2017, Inspektur Operasi Penerbangan Otoritas ana ing pesawat Trans Guyana Airways sing nganakake inspeksi demonstrasi kanggo njamin prosedur sing kacathet diamati dening operator. Inspeksi ditindakake ing operasi penerbangan menyang Olive Creek, Blake Slater lan Kamarang aerodromes.
Adhedhasar pamriksa demonstrasi, Trans Guyana Airways diwajibake ndandani manual sawise sertifikasi operasional pesawat ulang-alik kudu rampung ing utawa sadurunge Rebo tanggal 6 September 2017.
Kangge, GCAA makarya karo operator liyane supaya operasi bisa tundhuk supaya bisa disertifikasi kanggo operasi pesawat ulang-alik.
GCAA negesake manawa tumindak kasebut perlu kanggo ningkatake keamanan petugas umum lan personil penerbangan. Otoritas bakal terus ngawasi operator Udara sing tambah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.