24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Kabar Breaking Kazakhstan News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

St Regis Hotels & Resorts debut ing ibukutha sing apik ing Kazakhstan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

St Regis Hotels & Resorts dina iki ngumumake pembukaan The St. Regis Astana, minangka tandha debut merek ing Kazakhstan. Dikembangake dening MG Holding, St. Regis Astana kanthi lancar nyampur glamor, kemewahan sing ora ana tandhingane lan layanan St. Regis sing apik karo budaya lokal, seni lan arsitektur Kazakhstan.

"Sejarah lan budaya sing sugih ing negara kasebut campuran apik karo The St. Regis Astana, sing desain, layanan, lan penawaran kuliner kanthi sampurna nggabungake ritual lan tradhisi St. Regis karo wong-wong Kazakhstan," ujare Lisa Holladay, Pemimpin Merek Global, St. Regis Hotel & Resor "Astana minangka tujuan sing apik lan terus saya populer lan kita ngarep-arep menehi pengalaman sing mewah kanggo para turis bisnis lan plancongan sing saya rame ing ibukutha."

Dumunung ing njero Taman Pusat Astana, St. Regis Astana nawakake uwal sing tenang saka kutha sing rame. Tamu cedhak karo landmark kalebu Menara Bayterek lan Independence Square, uga Pusat Hiburan Khan Shatyr, Opera Astana, lan kedutaan asing.

"Astana terus nggawe peran ing panggung pusat dunia kanthi warisan, arsitektur kelas dunia lan World Expo sing anyar," ujare Jenni Benzaquen, Wakil Presiden, Merek Mewah, Eropa kanggo Marriott International. "St. Regis Astana bakal nemtokake maneh keramahan mewah kanthi layanan sing ora kompromi, kemewahan modern lan keanggunan sing apik."

Elegance Kazakh Ikon

Digawe dening WATG sing menang lan Wimberly Interiors, desain hotel kasebut menehi inspirasi saka budaya jaran lan budaya nomad saka Kazakhstan, sing menehi tamu link kanggo masa lalu negara kasebut. Penglihatan babagan urip kontemporer, para tamu disambut dening tata ruang sing diilhami dening yurt pribumi. Dumunung ing sadhuwure lemah, plataran nyambung hotel, omah hotel, pusat ritel lan kantor. Interior avant-garde nggabungake elemen modern lan neo-klasik kanthi luwih saka 400 potongan seni kontemporer sing digawe dening seniman lokal lan internasional. Kanggo narik kawigaten para pengunjung, mural khas sing narik ati sing ditemokake ing The St. Regis Bar nggambarake Samruk emas, manuk kaya Phoenix, sing minangka bagean penting ing mitologi Kazakh. Wiwit dibukak hotel utama, The St. Regis New York, mural sing dicet kanthi tangan wis digawe ing tengah kabeh Bar St. Regis, nyedhiyakake tamu kanthi visual sing narik kawigaten babagan sejarah tujuan sing dituju.

Akomodasi sing Mupangat lan Pengalaman sing Apik banget

St. Regis Astana duwe 120 kamar tamu sing mewah, kalebu 23 suite kanthi teras pribadi Juliette sing ora bisa dilalekake karo Taman Astana lan Kali Ishim. Suite Presiden sing jembar, ukuran 510 meter persegi, mapan ing lantai ndhuwur hotel, nawakake perabotan sing dirancang khusus, sinau, ruang gambar, ruang makan sing bisa nampung nganti 10 tamu, kubah anggur, jedhing wiyar sing kalebu sauna , lan teras ruangan pribadi 139 meter persegi. Kabeh kamar tamu lan suite seneng karo teken layanan St. Regis Butler, salah sawijining representasi sing paling katon ing level layanan lan perhatian merek sing misuwur.

St. Regis Astana nampilake rong papan makan sing beda-beda kalebu The Grill, pengalaman panedhaan kontemporer kanthi presentasi sisih meja khusus sing nyedhiyakake potongan daging, iwak lan sayuran sing paling apik ing Astana. La Rivière, restoran terkenal ing kutha kasebut, wis nemokake omah anyar ing The St. Regis Astana, sing nyedhiyakake macem-macem masakan lan anggur sing paling apik ing kutha kasebut. Kajaba iku, Bar St. Regis nampilake pilihan eksklusif saka sampanye paling apik ing donya, anggur langka, koktail gaweyan tangan, lan tandha tangan St. Regis Bloody Mary. Para tamu dijaluk nyoba Nomad Snapper, sing ditrapake hotel ing Bloody Mary. Diilhami dening tradhisi nomad kuno, Nomad Snapper nggambarake budaya nomad ing stepa sing amba ing Kazakhstan.

Dadi ing gelas sing padha karo Bayterek, salah sawijining monumen khas Astana, koktail nyawiji rasa lokal, kayata keju Kurt, Adjika lan uyah Laut Aral, dene infus roti Kurt lan roti gandum nambah sentuhan unik.
Jembar 2,300 meter persegi, tandatangan merek St. Regis Iridium Spa mbisakake para tamu melu macem-macem perawatan khusus lan khusus ing lingkungan sing tenang. Dumunung ing lantai kaping telu, Iridium Spa nyedhiyakake tamu kanthi enem kamar perawatan, kalebu loro suite kanthi Jacuzzi pribadi lan suite pasangan kanthi sauna pribadi, salon kecantikan lan perawatan, hammam lan kolam renang njero ruangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov