Airlines Breaking Republik Dominika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Topan Irma: Air Transat ngeterake kabeh turis saka Republik Dominika menyang Kanada

Pilih basa sampeyan
udara-transat
udara-transat
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Air Transat yaiku Kanada maskapai perjalanan liburan nomer siji ing pasar Kanada lan transatlantik.

Air Transat ngluncurake operasi evakuasi kanggo nyingkirake kabeh para turune Republik Dominika kanthi ngirim total 10 pesawat: pitu nganti Punta Cana, loro kanggo Puerto Plata lan siji kanggo Samana. Kabeh pesawat kudu teka ing Republik Dominika esuk saka September 6th, lan penumpang kudu mlebu maneh Canada ing awan utawa sore.

Perusahaan terus ngawasi Hurricane Irma.

Transat uga ngetrapake kabijakan topan kanggo penerbangan sing dijadwalake nganti September 11, 2017 kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Republik Dominika (Puerto Plata, Punta Cana, Samana, La Romana)
  • Cuba (Varadero, Cayo coco, Santa Clara, Holguin)
  • Haiti (Port au Prince)

Nganyari rutin bakal dikirim ing situs web perusahaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.