24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Bandara Internasional Dallas Fort Worth nampi layanan udara WOW menyang Islandia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pelanggan saka Bandar Udara Internasional Dallas Fort Worth (DFW) bakal duwe akses non-stop anyar menyang Reykjavik, Islandia, nalika udhara WOW diwiwiti Mei 2018. Udara WOW bakal nglayani rute kaping telu saben minggu kanthi musiman, nggunakake pesawat Airbus A330 .

"Kita seneng nampani udhara WOW menyang Dallas Fort Worth lan ngarep-arep nyedhiyakake tujuan trans-Atlantik liyane kanggo para pelanggan," ujare Sean Donohue, CEO kanggo Bandara DFW. "Reykjavik minangka tujuan wisata sing populer, pasar berkembang kanggo bisnis internasional lan titik sambung sing cocog karo Eropa bawana. Kita ngarep-arep menehi tamu sambutan saka Islandia ing Texas nalika tekan taun ngarep. "

"Udara WOW seneng banget nggawa layanan penerbangan murah transatlantik menyang Dallas Fort Worth ing Mei 2018," ujare Skúli Mogensen, CEO lan Pendhiri udhara WOW. "Dallas Fort Worth minangka wilayah kelas internasional lan kita ora sabar ngenteni kesempatan kanggo para wisatawan Eropa ngrasakake kabeh sing ditawakake Texas."

Layanan Udara WOW - Layanan perdana Kamis, 24 Mei 2018

Bandara Internasional Reykjavik Keflavik (KEF) nganti DFW

Mangkat KEF jam 9 dina Senen, Rebo lan Jumuah

Tekan DFW jam 12:45 esuk, Setu lan Setu

DFW nganti KEF

Mangkat DFW jam 4:10 sore, Setu, lan Setu

Tekan KEF jam 4:45 dina Rebo, Jum'at lan Minggu

Rute anyar kasebut bakal mbukak luwih akeh pilihan lelungan kanggo pelanggan DFW liwat hub udara WOW ing Reykjavik, sing nyedhiyakake 22 tujuan ing Eropa lan Timur Tengah.

Wisatawan saka Islandia bisa njupuk kauntungan saka Terminal D DWW sing nduwe proses bea cukai sing efisien banget uga blanja, restoran lan fasilitas kelas liyane, lan layanan penerbangan menyang titik ing Amerika Utara, Amerika Tengah lan Amerika Selatan.

Nalika ngluncurake layanan ing Mei 2018, udara WOW bakal dadi maskapai internasional kaping 16 sing nglayani Bandara Internasional DFW.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov