Airlines aviation Breaking News Internasional Macan Watesan Seychelles Breaking News Afrika Selatan News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ningkatake Pariwisata saka Afrika Selatan menyang Seychelles

Pilih basa sampeyan
Ningkatake Pariwisata saka Afrika Selatan menyang Seychelles
Seychelles

Swarga tropis ing Kapuloan Seychelles saiki bakal dadi luwih gampang diakses para pengunjung ing wilayah Afrika Selatan kanthi Air Seychelles nerusake operasional komersial menyang Johannesburg wiwit Setu, 7 November 2020.

Wiwiti maneh maskapai nasional Seychelles menyang Afrika Selatan diwujudake telung minggu sawise pejabat lokal mriksa maneh kategori Kategori 1 sing diidini kanggo nyakup 10 negara Afrika sing papat saka Wilayah Afrika Kidul.

Kepala Eksekutif Dewan Pariwisata Seychelles (STB), Ibu Sherin Francis mratelakake semangat kanggo konektivitas udara dibalekake karo pasar Afrika Selatan amarga Afrika Selatan tetep dadi pasar penting kanggo Seychelles.

"Iki menehi semangat supaya maskapai nasional bali karo rute Seychelles-Johannesburg. Minangka bagean saka strategi kanggo nambah visibilitas tujuan, tim kita wis kerja kanthi semangat kanggo nambah visibilitas Seychelles ing pasar, utamane karo mitra lokal ing Afrika Selatan. Nalika nyedhak ing musim perayaan, kita seneng amarga Seychelles ora mung ngimpi, nanging bisa uga preinan apik banget kanggo para plancong saka wilayah iki, "ujare Kepala Eksekutif STB.

Operator nasional kasebut bakal ngoperasikake penerbangan mingguan antarane Johannesburg lan Seychelles ing dina Setu nganti wulan November lan bakal nggedhekake operasional kanthi telung penerbangan saben minggu ing dina Selasa, Jumuah, lan Setu ing wulan Desember.

Preinan sing cepet bakal bisa ditemtokake para plancong sing kepengin banget owah-owahan pemandangan utamane kanthi konektivitas udara sing apik, preinan Seychelles saiki bisa ditindakake kanggo musim perayaan mbesuk.

Sawise mlebu ing Johannesburg, pesawat Air Seychelles nampa sambutan hangat karo penjaga pakurmatan nalika mlebu ing Bandara Internasional OR Tambo.

Remco Althuis, Kepala Eksekutif Air Seychelles ujar: "Kita seneng nambah Johannesburg menyang jaringan saiki, amarga Seychelles lan Afrika Selatan wis mbukak maneh kanggo nyambut tamu internasional.

"Layanan maneh ing kalorone negara kasebut bakal nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo para plancongan nalika ngrencanakake preinan utamane nalika musim perayaan lan nambah visibilitas tujuan Seychelles kanggo nambah permintaan pariwisata menyang pulau kasebut.

Kanthi nambah operasi kasebut, maskapai nasional bakal njamin langkah-langkah lan prosedur keamanan sing ditindakake dening Otoritas Kesehatan Masyarakat Seychelles sing tetep ana sajrone kabeh tahapan lelungan.

Wiwit dibukak maneh, Bandara Internasional Seychelles wis ngoperasikake langkah-langkah kasebut lan bakal terus njamin keamanan para penumpang tetep dadi prioritas utama.

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.