24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Bandara Keflavik nggawe hubungan karo Tampa

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Terus nyathet jumlah penumpang sing signifikan, Bandara Keflavik wis nampani tambahan paling anyar kanggo jaringan rute sing terus berkembang kanthi tekan link anyar Icelandair menyang Tampa. Kanthi rute 5,779-kilometer dioperasikake kaping pindho saben minggu ing pesawat 183 kursi 757-200s, hub Islandia ngrayakake penerbangan perdana pesawat bandara wingi.

Dadi tujuan Keflavik AS kaping 18 ing AS - kaping 23 ing Amerika Utara - layanan anyar iki luwih nggabungake AS amarga pasar negara paling gedhe ing bandara kasebut nyedhiyakake kapasitas kursi S17. Ora nemoni kompetisi langsung saka link menyang Pantai Teluk Florida, Icelandair nambahake tujuan kaping 13 ing AS saka pangkalane, saiki nawakake meh 20,000 kursi mingguan menyang AS saka bandara paling gedhe ing Islandia.

Ngarep-arep bisa nggayuh 8.7 yuta penumpang taun iki, Keflavik wis bisa ndeleng tikel kaping pindho wiwit 2015.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov