Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mexico Breaking News News Warta Breaking Korea Lor wong Nganyari Destinasi Plancongan

Mangkat sajrone 72 jam: Meksiko ngetokake duta besar Korea Utara kanggo tes nuklir

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-8
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-8
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Meksiko ngumumake duta besar Korea Utara ing negara kasebut, Kim Hyong-gil, persona non grata, mrentah supaya dheweke lunga sajrone 72 jam, ujare Menteri Luar Negeri Meksiko ing sawijining pernyataan Kamis.

Ing pernyataan kasebut, dheweke nyebut kegiatan nuklir Pyongyang "nglanggar undang-undang internasional" sing nyebabake "risiko gedhe kanggo perdamaian lan keamanan internasional," kalebu sekutu Meksiko ing Asia, kayata Jepang lan Korea Selatan.

Dheweke uga menehi dhukungan kanggo sanksi sing dileksanakake ing negara nakal dening PBB.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov