Warta Breaking Travel Guatemala Breaking News Mexico Breaking News News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wong sing ngungsi bangunan sawise gempa bumi 8.2 gedhe tekan Meksiko - wilayah Guatemala

MEXEQ
MEXEQ
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Gempa bumi 8.2 iki, dirasakake tekan Mexico City. Gempa kasebut cethek ing pesisir Chiapas, Meksiko. Turis njelajah dataran tinggi pegunungan iki lan alas udan sing padhet sing ditemokake ing situs arkeologi Maya lan kutha-kutha kolonial Spanyol ing kutha kolonial San Cristóbal de las Casas, cedhak tapel wates Guatemala.

Sistem Peringatan Tsunami AS ngelingake kemungkinan Tsunami. Para ahli ngelingake Tsunami 3m ing sadawane pesisir Meksiko bisa uga tekan udakara 3 jam nalika 1.40 esuk PST.

Sawise kejut dirasakake ing kisaran 6.2

Wong wis katon ngungsi bangunan. Listrik kasebut dipateni ing sawetara kutha Mexico.
Gempa bumi iki duweni potensi nyebabake kerusakan parah, ciloko lan korban jiwa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.