24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality India Breaking News Myanmar Breaking News News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Hotel pilihan kanggo Perdana Menteri Republik India, Yang Mulia Shri Narendra Modi

Chatrium-Hotel-Royal-Lake-Yangon-Sambutan-Perdana Menteri-India-India
Chatrium-Hotel-Royal-Lake-Yangon-Sambutan-Perdana Menteri-India-India
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Manajemen Chatrium Hotel Royal Lake Yangon dipimpin dening May Myat Mon Win, Manajer Umum Chatrium Hotel Royal Lake Yangon (6th saka sisih tengen), nyambut Perdana Menteri Republik India, Tuan Shri Narendra Modi (7th saka sisih tengen), lan delegasi India sing nginep ing properti kasebut sajrone kunjungan Negara Mulia ing Myanmar bubar.

Kepala Departemen Chatrium Hotel Royal Lake Yangon lan Staf Diplomatik lan kulawargane saka Kedutaan Besar India ing Yangon ngaturake sambutan Chatrium sing apik banget kanggo Tuan lan delegasi lan cukup beruntung yen bisa foto foto klompok karo Yang Mulia sadurunge ngajak pamitan sing apik nalika budhal menyang New Delhi.

Minangka wayahe bangga banget kanggo kabeh tim ing Chatrium Hotel Royal Lake Yangon kanggo menehi Yang Mulia kanthi tingkat layanan superlatif sing misuwur ing hotel kasebut lan kita ngarep-arep bisa nampani Mulia kanthi muga-muga mbesuk ora adoh banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.