Warta Breaking Travel Kabar Breaking Haiti News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pratelan Resmi Menteri Pariwisata Haiti babagan Topan Irma

ngguyu
ngguyu
ditulis dening editor

Sasampunipun pengaruh Badai Irma ing Karibia, Haiti matur nuwun amarga dheweke ora cilaka. Ing semangat bareng komunitas ing Karibia, Haiti nyedhiyakake keramahan, uga kabeh pitulung kanggo kabeh pulau sing kena pengaruh.

Kabeh layanan tetep dioperasikake lan kita terus nampani pengunjung. Pelancong disaranake ngubungi agen travel lokal utawa agen pesenan kanggo ngatur rincian babagan pesenan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.