24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Bahrain Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News transportasi News Wire Plancongan

Swiss Bellhotel lan Gulf Air FalconFlyer: Kemitraan sing migunani

Laurent-A.-Voivenel
Laurent-A.-Voivenel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Swiss-Belhotel International gabung karo program FalconFlyer (loyalitas / sering flyer) Teluk Air sing menehi anggota FalconFlyer operator nasional 200 mil saben wengi nginep ing properti Swiss-Belhotel sing melu ing 23 negara ing saindenging jagad. Perjanjian kasebut wiwit tanggal 1 September 2017.

Nalika ngumumake pengumuman kasebut, Pak Laurent A. Voivenel, Wakil Presiden Senior, Operasi lan Pembangunan kanggo Timur Tengah, Afrika lan India, Swiss-Belhotel International, ujar, "Kita seneng bisa bermitra karo Teluk Air, maskapai nasional Kerajaan Bahrain , program kasetyan bergengsi: FalconFlyer. Kita setya menehi hadiah kanggo tamu sing wis dihargai amarga kasetyane lan aliansi anyar iki bakal menehi anggota FalconFlyer entuk bathi sing apik ing hotel sing ana ing sawetara tujuan sing paling dikarepake. Kanthi popularitas lan popularitas minangka program flyer sing asring, kerja sama karo program FalconFlyer Teluk Air minangka strategi strategis kanggo kita lan bakal nambah ekspos merek kanthi global uga ing pasar sumber utama ing Timur Tengah. ”

Nglayani 42 kutha ing 25 negara, Teluk Air nglakokake penerbangan saben dinane menyang 10 kutha regional. Kanggo entuk mil, tamu kudu ngutip nomer keanggotaan FalconFlyer nalika pesen ing hotel sing melu ing jaringan Swiss-Belhotel International lan nampilake kertu anggota FalconFlyer nalika check-in. Kabeh pesenan kudu digawe langsung karo hotel utawa liwat situs web hotel.

Kepala Komersial Teluk Air, Pak Ahmed Janahi, nampi persetujuan kasebut kanthi ujar: "Program FalconFlyer Teluk Air nawakake macem-macem hak istimewa lan mupangat kanggo para anggota lan kita terus-terusan ngupayakake nggedhekake jaringan hotel mitra supaya bisa dadi program sing bermanfaat sabisa Selaras karo iki, kemitraan karo Swiss-Belhotel International menehi kesempatan kanggo para anggota sing regane golek bathi sajrone nginep ing Swiss-Belhotel sing melu. ”

 

Program FalconFlyer Teluk Air misuwur amarga promosi lan kemitraan sing regane dhuwur dadi salah sawijining program flyer sing paling akeh digoleki ing donya. Anggota Gulf Air FalconFlyer bisa ngrasakake hak istimewa sing narik kawigaten lan mupangat ditambah nilai kayata mil bonus nganti 250%, anggota kulawarga lan hak istimewa khusus ing lemah lan ing udara. Keuntungan liyane saka program kasebut kalebu tarif panebusan paling apik lan sistem penghasilan mil paling apik kanggo kelas premium ing wilayah GCC lan Timur Tengah, bonus pesenan online khusus, tunjangan bagasi sing murah, validitas telung taun, akses santai tanpa wates, penanganan bagasi prioritas lan kursi dijamin ing antarane akeh mupangat liyane sing dimaksud supaya pengalaman plancongan luwih nyenengake lan migunani. Informasi luwih lengkap babagan program FalconFlyer Teluk Air bisa ditemokake kanthi online kanthi ngunjungi gulfair.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.