24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Lithuania News Warta Breaking Polandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Ukraina

Polandia ngeculake rencana ilustrasi paspor sawise Ukraina, obyek Lithuania

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pamrentah Polandia nglirwakake rencana kanggo nggambarake paspor Polandia kanthi gambar tengara sing saiki ana ing wates Ukraina lan Lithuania.

Rencana kasebut nesu marang negara-negara tanggane, lan pamrentah Ukraina nyebutake "langkah sing ora ramah."

Gambar sing dibantah yaiku pemakaman militer Polandia ing Lviv, Ukraina, lan Gate of Fajar ing Vilnius, Lithuania.

Menteri Dalam Negeri Polandia, Mariusz Blaszczak, Senin kamangka mentri kasebut milih landmark liyane kanggo paspor kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov