24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Islandia News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Icelandair nuwuhake revolusi ing hiburan kanthi terbang kanthi jarak 35,000 kaki

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Icelandair wis ngrintis hiburan anyar ing bidang penerbangan anyar; produksi téater imersif kanthi irah-irahan 'Ahead of Time'. Acara kasebut dibintangi staf Icelandair sing bakat uga aktor terlatih, sing melu penonton wiwit tekan Heathrow nganti tekan JFK. Acara sing apik iki kedadeyan luwih saka 11 jam lan liwat telung negara, nggunakake lelungan transatlantik minangka tahap unik kanggo paspor menyang kinerja.

Kanggo mbantu nyipta produksi sing nyengsemake iki, maskapai kasebut kerja sama karo ahli teater immersive, Gideon Reeling. Ing perayaan ulang taun Icelandair kaping 80, plot line menang sejarah maskapai kasebut minangka pelopor perjalanan modern lan narik inspirasi saka sejarah sing apik. Karakter utama Edda njupuk pamirsa lelungan kanthi inspirasi lan nyenengake sajrone wektu, nggambarake filsafat sing maju lan maju ing maskapai kanthi tema pemberdayaan lan kesetaraan wanita.

• 1915, Islandia menehi hak wanita kanggo milih, dadi salah sawijining negara pisanan sing nindakake
• 1937, Icelandair wiwit wiwit taun iki nalika maskapai anyar, Flugfélag Akureyrar, didegake ing Akureyri ing pesisir lor Islandia
• Ing taun 1985, Icelandair nyewa pilot wanita pertama, Sigríôur Einarsdóttir
• Ing taun 1989, Vigdís Finnbogadóttir dadi presiden wanita sing dipilih kanthi demokratis kaping pisanan ing donya lan dadi Boeing 737-400 pertama ing Icelandair
• Dina hak-hak wanita 1999 - Kru kabeh-wanita miberake salah sawijining pesawat Icelandair kaping pisanan

Plancongan liwat tamu wektu padha mlebu ing jaman sing beda-beda sajrone 80 taun lan luwih. Penumpang ngalami urip sadurunge internet, menehi pangerten babagan pesenan penerbangan sadurunge jaman digital - ditulis nganggo kertu lan disimpen ing kotak sepatu! Anggota pamirsa uga dianggep menu sing diilhami wiwit taun 1950-an, demonstrasi keamanan sing diwenehake dening nyonya rumah saka taun suwidakan taun 1937an, pagelaran balet modern ing gerbang asrama lan malah dikatutake dening petani saka taun XNUMX sing nyanyi lagu rakyat Islandia. Pengumuman pilot nggawe dheweke bisa mikir kemungkinan lelungan udara mbesuk, kanthi pendaratan wulan ing cakrawala. Para tamu uga diwenehi pesen pribadi babagan kekuwatan kanggo dijupuk.

Ing pendekatan inovatif kanggo layanan pelanggan, Icelandair nglakokake latihan Stage School, sing disutradarai dening Gideon Reeling, kanggo nambah katrampilan teater sing nyenyet ing repertoire staf. Para ahli teater uga nuntun arah kreatif lan produksi pagelaran kasebut kalebu latihan, pengalaman audio, pangembangan menu lan sumber utawa nggawe kembali prop arsip lan kostum periode.

Kate Hargreaves, Pendiri Gideon Reeling, komentar, "Gedhene tantangan kanggo mungkasi kinerja iki ndadekake proyek kasebut dadi luwih istimewa. Kerja keras sing wis ana ing mburine wis dadi tontonan sing luar biasa. Staff Icelandair pancen hebat lan polah lan tenaga sing bisa sukses. ”

'Ahead of Time' minangka sing pertama ing seri Stopover Pass pagelaran gratis kanggo penumpang Icelandair, sing dipentasake kanggo ngrayakake taun 80 taun. Iki diumumake sawise riset sing nerangake manawa para penumpang saiki nuntut layanan pelanggan sing luwih apik lan hiburan sing luwih unik kanthi sentuhan manungsa; Icelandair wis miwiti ngladeni kalorone kanthi gaya.

Birkir Hólm Guðnason, CEO ing Icelandair, komentar, "Sajrone 80 taun kepungkur, kita mesthi ora nate menehi layanan pelanggan lan seneng melu pelopor bentuk hiburan lan layanan tambah nilai kanggo para penumpang. Kita nanggapi temuan riset kanthi ngluncurake utawa Stopover Pass sing tujuane ngowahi wektu boros nalika lelungan menyang wektu sing ditempuh kanthi apik. "

Simon Eastburn, Direktur Pengembangan Bisnis Maskapai ing Heathrow ujar: "Kita seneng dadi tuan rumah bagean pertama produksi 'Ahead of Time' Icelandair, ngirim penumpang ing perjalanan sing apik iki! Kita kerja keras kanggo nyedhaki para penumpang pengalaman sing luar biasa saben mabur lan pendekatan Icelandair kanggo hiburan wiwit teka, tegese iki bakal dadi perjalanan sing kudu dielingi. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov