Breaking Jamaica News budaya Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Yayasan Sandal Mbantu Sekolah Nggawe Standar Kesehatan

Pilih basa sampeyan
Yayasan Sandal Mbantu Sekolah Nggawe Standar Kesehatan
Yayasan Sandal

Kanggo mbantu Sandal Resorts Internasional terus nggawe prabédan ing Karibia, ing Yayasan Sandal diluncurake ing wulan Maret 2009 minangka organisasi nirlaba. Yayasan percaya manawa tumindak pangarep-arep inspirasi minangka kekuwatan sing bisa mindhah gunung.

Ing jagad pandemi saiki, tumindak sing paling gampang bisa menehi mupangat gedhe. Kanggo ngrampungake, minangka bagean saka upaya terus investasi ing infrastruktur pendidikan pulau kasebut lan nyengkuyung tuwuhing siswa, Yayasan Sandals nggawe stasiun cuci tangan ing rolas sekolah bayi lan sekolah dasar ing St. Ann, St. Mary, Westmoreland, lan St. James.

Pembangunan stasiun pencuci tangan, sing regane udakara US $ 22,000, bisa ditindakake amarga dhukungan saka Tito's Handmade Vodka, perusahaan roh sing dununge ing Austin, Texas, AS. Ing wulan April, lengen filantropi perusahaan kasebut, Love, Tito, nyumbang total $ 25,000 menyang Yayasan Sandals kanggo dipasrahake marang para petugas perhotelan lan komunitas sing kena pengaruh pandemi kasebut.

Ing ngelingi syarat-syarat keamanan COVID-19 kanggo sekolah, Yayasan Sandal ngupayakake institusi pendidikan pulau kasebut kanggo ngatasi upaya kesehatan, keamanan, lan sanitasi.

Heidi Clarke, Direktur Eksekutif ing Yayasan Sandal, ujar nalika mriksa manual Menteri Pendidikan kanggo mbukak maneh sekolah sing diterbitake ing wulan Mei, tim kasebut nggayuh sawetara institusi ing komunitas sing gumantung karo pariwisata kanggo netepake kabutuhane.

"Kita ndhukung upaya pamrentah kanggo nyilikake risiko lan panyebaran virus corona utamane ing sekolah, mula penting yen kita ngerti kepiye supaya bisa mbantu proses kasebut bisa lancar."

Liwat stasiun pencuci tangan lan sumber daya sanitasi kasebut, Clarke nerusake, "kita ngarep-arep bisa ningkatake praktik paling apik ing antarane siswa, wong tuwa, wali, lan guru; gawe papan sing luwih aman kanggo bocah-bocah nalika mlebu sekolah maneh; lan mbantu nyuda rasa kuwatir kabeh wong sing melu. ”

Kajaba stasiun pencuci tangan, prasarana plumbing lan saluran pembuangan sing bakal dipasang ing lawang sekolah lan institusi bakal diwenehake dispenser sabun tangan otomatis, sabun tangan wiwitan, andhuk kertas, plang kanggo nyengkuyung cuci tangan, termometer genggam , lan topeng sing bisa digunakake maneh kanggo guru lan staf.

Sekolah sing entuk mupangat ing Westmoreland yaiku Institusi Kanak-kanak Awal West End, Institusi Awal Kanak-kanak Torrington, Sekolah Bayi West End, Sekolah Bayi Culloden, Bayi Bayi lan Sekolah Dasar, lan Institusi Kanak-kanak Awal Whitehouse. 

Exchange All Age, Seville Golden Preschool, lan Sekolah Dasar Ocho Rios bakal entuk bathi saka upgrade ing St. Ann, dene ing St. Mary, Sekolah Dasar Boscobel lan Sekolah Bayi bakal ndeleng stasiun cuci tangan anyar sing didegake. Pungkasane, sekolah sing dituju ing St. James yaiku Leonora Morris Infant lan Sekolah Dasar lan Sekolah Dasar Whitehouse.

Kabeh biaya sing ana gandhengane karo administrasi lan manajemen didhukung dening Sandals International saengga 100% saben dolar sing diwenehake langsung menyang pendanaan inisiatif sing duwe pengaruh lan migunani ing bidang utama Pendidikan, Komunitas lan Lingkungan.

Warta liyane babagan Sandal

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.