24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel budaya Jerman Breaking News News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Saka Heidelberg menyang pom bensin pertama ing donya!

lastone1
lastone1
ditulis dening editor

Tamu saka luar negeri asring ngarani Heidelberg minangka tujuan favorit ing Jerman. Udakara 12 yuta tamu setaun golek cara kanggo nggoleki kutha universitas sing bersejarah ing lokasi sing apik. Kutha ing Neckar ora mung nawakake sejarah sing luar biasa, nanging uga modernitas modern, budaya, hiburan, macem-macem kemungkinan blanja lan macem-macem gastronomi kanggo kabeh syarat.

Saliyane Kastil Heidelberg, Schwetzingen pancen patut ditonton, uga katedral Speyer sing misuwur ing saindenging jagad. Wilayah anggur lan asparagus ing Kraichgau, lapangan golf sing apik, Wirsol Rhein-Neckar-Arena lan area mandhi ing Sinsheim nawakake pengalaman apik ing sekitar.

Lan sapa sing ngira manawa "pom bensin" pertama ing donya bisa ditemokake ing kutha Wiesloch sing akeh anggur! Ing wulan Agustus 1888, Bertha Benz, garwane penemu mobil sing berbasis ing Baden, Carl Benz, nyopir saka Mannheim menyang Pforzheim karo putra putrane karo mobil, Benz Patent Motor Car No. 3. Ing lelungan jarak adoh sing pertama sejarah donya, telung pembuat mobil ing sisih kidul Heidelberg, Nanging, akeh bahan bakar. Ligroin bobot entheng, sing ditawakake dadi agen pembersih nalika semana, untunge tuku ing Apotek Kota Wiesloch. Mula Bertha Benz bisa nerusake lelungane kanthi tank lengkap. Farmasi Kutha dadi pom bensin pertama ing jagad iki, apoteker Ockel dadi petugas pompa bensin pertama sing pernah ana! Apotek saiki isih ana lan bisa dikunjungi. Uga ana Tur Peringatan Bertha Benz sing dirancang khusus kanggo turis sing minat.

The Best Western Plus Palatin Kongresshotel & Cultural Center in Wiesloch is just a short walk away and is the ideal starting point for excursions to Heidelberg, Schwetzingen, Speyer and the Pfalz due to its central location and good transport connections. The 4-star hotel offers 134 non-smoking rooms, including 14 studios, 2 junior suites and 3 exclusive suites in the opposite boarding house, restaurant, winter garden, bar, panoramic sauna with roof terrace and sanarium, massage and beauty treatments.

Palatin – Short Trips

Heidelberg Castle

Pasar Natal Heidelberg

Weisloch Pharmacies Museum

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.