24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia Israel Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Bandara Keflavik ngenalake Israel babagan jaringan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-15
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-15
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wis ngluncurake 21 rute anyar sing luar biasa nganti saiki ing 2017, Bandara Keflavik saiki wis ngembangake jaringan rute kanthi nampani tekane link langsung menyang Tel Aviv. Nambahake pasar negara anyar sing kapindho ing musim panas iki, Bandara Keflavik ngrayakake wiwitan layanan WOW air kaping papat saben minggu ing kutha Israel.

Pertama-tama nyambung hub Islandia menyang Israel, negara Timur Tengah dadi pasar negara operator murah 14 sing ditawakake saka Keflavik - lan bandara kaping 28. Saiki nawakake cedhak 38,000 kursi siji arah mingguan menyang 30 tujuan saka Keflavik, udhara WOW ora ana kompetisi langsung babagan layanan paling anyar sing nggunakake armada pesawat A220 kursi 321 ing sektor 5,272 kilometer.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov