Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News wong Warta Breaking Qatar Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Otoritas Pariwisata Qatar mbukak kantor perwakilan ing China

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-10
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Otoritas Pariwisata Qatar (QTA) ngumumake pembukaan kantor perwakilan ing China, kanthi kantor pusat ing Beijing, lan lokasi pendukung ing Shanghai lan Guangzhou.

Kantor-kantor kasebut bakal dioperasikake kanthi kemitraan karo PHG Consulting, divisi saka Grup Perhotelan Preferred; panyedhiya layanan perwakilan lan konsultasi global utama kanggo papan pariwisata, perusahaan manajemen tujuan, maskapai, lan merek hotel.

Bukaan kasebut diwiwiti amarga Qatar resmi dianugerahi Status Tujuan sing Disetujui (ADS), saengga bisa nampa turis saka China lan promosi Qatar minangka tujuan pariwisata ing Tiongkok.

"Qatar wis dadi tujuan sing gampang diakses para plancong Tiongkok, apamaneh sawise Qatar ngilangi syarat visa mlebu kanggo warga Tionghoa," ujare Jenderal Sultan Salmeen Al Mansouri, Duta Besar Qatar ing China. “Pengunjung Tionghoa ing Qatar ora perlu ndhaptar maneh utawa mbayar visa; Nanging, pengabaian multi-entri ditanggepi kanthi gratis ing pelabuhan entri. Ing wektu sing padha, pasar pariwisata metu saka China wis saya akeh, nggawe wektu luwih cepet kanggo Qatar nggawe China lan aktif melu pasar pariwisata lan pariwisata domestik. "

Kantor QTA ing Tiongkok bakal ngarahake ningkatake kehadiran lan kemampuan organisasi ing lapangan, ngenalake lan ngembangake kesadaran lan pengetahuan babagan Qatar minangka tujuan kualitas liwat pemasaran pro-aktif menyang operator tur, agensi perjalanan, mitra perhotelan lan media, uga konsumen.

Miturut Rashed AlQurese, Chief Marketing and Promosi Officer ing QTA, kampanye pemasaran Qatar ing Tiongkok bakal ngliputi macem-macem inisiatif promosi, kalebu lokakarya, kunjungan penjualan, pelatihan tujuan agen perjalanan liwat program TAWASH online QTA, kemitraan karo operator tur, perjalanan familiarization , kampanye media lan macem-macem kegiyatan inovatif kanggo ningkatake profil Qatar minangka tujuan ing antarane turis Tionghoa.

"China wis munggah kanthi cepet dadi sumber utama turis metu ing jagad iki lan kita wis ngidentifikasi minangka pasar sumber utama kanggo tuwuh ing mbesuk, ing antarane para tamu santai uga para pelaku bisnis," ujare AlQurese. "Qatar wis ngembangake aset ing kalorone wilayah kasebut, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo mitra ing CNTA lan PHG Consulting kanggo nambah kesadaran babagan penawaran pariwisata sing unik. Anane ing China ing lapangan bakal ngidini kita

aktif promosi Qatar kanggo konsumen Tionghoa, lan nuwuhake sesambungan karo anggota perdagangan plancongan Tiongkok sing bakal adol Qatar dadi tujuan. ”

Dheweke nerusake, "Saiki Qatar wis diwenehake ADS, karya kita bakal diwiwiti kanthi cepet, lan bakal diwiwiti ing kampanye utama sing bakal diwiwiti ing wulan Januari 2018, sing bakal kalebu pariwara ing publikasi utama, lokasi utama, lan perjalanan akrab kanggo media menyang alami Qatar dhisik. ”

Pelancong Tionghoa sing kasengsem ing Qatar uga bakal gampang ngakses informasi babagan penawaran pariwisata tujuan, pilihan perhotelan lan acara pariwisata utama online, kanthi situs web resmi (www.visitqatar.qa) saiki kasedhiya ing Mandarin. Kajaba iku, Visit Qatar bakal nggawe platform media sosial Tionghoa sing misuwur ing wulan ngarep.

"Amarga panjaluk tujuan sing unik, nyenengake, lan pengalaman sing akeh terus tuwuh ing antarane para turis Tionghoa, kita seneng bisa miwiti kemitraan pirang-pirang taun karo QTA. Kita ngarep-arep bisa kerja sama kanggo nggayuh ambisi Qatar kanggo ngasilake kesadaran lan panjaluk banget kanggo penawaran pariwisata sing dituju ing pasar pariwara China sing berkembang pesat, "ujare Ken Mastrandrea, Chief Operating Officer PHG.

Kantor QTA ing China wis kaping telu mbukak ing Asia lan kaping sanga global. Iki gabung karo jaringan internasional sing saiki ngliputi Inggris, Irlandia, Prancis, Jerman, Austria, Swiss, Italia, Turki, Amerika Serikat, pasar GCC lan Asia Tenggara. Pejabat QTA ngantisipasi dibukak kantor tambahan ing Rusia lan India sadurunge pungkasan taun.

Qatar dadi maskapai penerbangan bintang lima sing menang penghargaan Qatar Airways. Operator nasional mabur langsung menyang 6 tujuan ing daratan China, kalebu Beijing, Guangzhou, Chongqing, Chengdu, Shanghai, lan Hangzhou.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov